Connect with us

technokrata

Már nem a Farmville a menő

Kütyük

Már nem a Farmville a menő

Az új játék azonnal meghódította a szórakozni vágyókat: 40 nap alatt több mint 100 millióan(!) próbálták ki.

Másfél hónapja írtunk a Farmville-t fejlesztő Zynga legújabb facebookos játékáról, akkori jóslatunk szerint a Cityville is hamar népszerűvé fog válni. Nos, ez be is következett, méghozzá rekordtempóban: alig pár hét alatt elérte a 100 milliós felhasználói tábort a közösségi hálózatba integrált szoftver rajongói bázisa. Ezt a Facebook alkalmazásainak mérésével foglalkozó AppData adatai alapján jelenthetjük ki.

A Cityville sikere elhomályosítja a Farmville-ét, hiszen kevesebb mint egy hónap alatt meghaladta elődjének felhasználói táborát (napi és havi bontásban egyaránt), és mindössze 40 napra volt szüksége ahhoz, hogy túllépjen a 100 milliós létszámon. Ezzel továbbra is a Zynga áll az AppData toplistájának élén, melyen a legnépszerűbb alkalmazások (és azok fejlesztői) találhatók. Sőt, mi több, az első öt helyből négyet a Zynga tudhat magáénak, nem kevés pénzt besöpörve a játék mellett megjelenő reklámok bevételeiből.

zynga cityville

Cityville
A játék célja egy saját metropolisz felépítése, melyet a játékos polgármesterként irányíthat. Házakat és üzleteket építhet, utakat fejleszthet és tarthat karban, no és természetesen interakcióba léphet facebookos ismerőseivel – árukereskedelmet folytathat a szomszédos városokkal. A Zynga bejelentése szerint a Cityville még a Farmville-hez képest is „közösségibb” élményt kínál, vagyis kezdhetünk felkészülni arra, hogy facebookos üzenőfalunkat el fogják árasztani a játékhoz kapcsolódó bejegyzések.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom