Connect with us

Hirdetés

technokrata

Playstation mobiltelefon

Kütyük

Playstation mobiltelefon

Hamarosan érkezik a konzolgyártó mobilkészüléke.

Már régóta pletykálnak a távol-keleti vállalat leendő kommunikációs készülékével kapcsolatban, nemsokára azonban hivatalos megerősítést is kaphatunk. A Sony Ericsson, a japánok és a svéd mobilfejlesztő társult vállalata a küszöbön álló CES-en ugyan még nem, de a februárban megtartandó Mobile World Congress 2011 keretei között már be fogja jelenteni a készüléket. Ugyanakkor ez csak „paper launch” lesz, azaz a telefon még nem lesz kapható az év második hónapjában – a boltok polcaira kerülés tervezett ideje április.

Sony Playstation Phone

Hivatalosan nem sokat lehet tudni a Sony Ericsson PS telefonjáról, csak a korábban kiszivárgott információk állnak rendelkezésünkre. A készülék – külsejét tekintve – nagyban emlékeztetni fog a PSP Go marokkonzolra, így várhatóan 3,7-4,1 colos kijelzővel érkezik majd. Jelentősen eltér azonban belső kialakításuk: Qualcomm Snapdragon MSM8655 processzora 1 GHz-es órajelen fut, mely mellé 512 MB-nyi RAM és 1 GB ROM társul. Operációs rendszer gyanánt a Google fejlesztette Androidot kapja, aminek legújabb, 2.3-as Gingerbread változata dolgozik majd rajta.

Habár egyelőre nem tudni, mennyire lesz visszafelé kompatibilis, azaz mely PSP Go játékokat lehet futtatni a telefonálásra is használható készüléken, de sokan így is a Nintendo 3DS nagy ellenfelének várják. Ismert, hogy a Nintendo marokkonzolja 3D-s kialakítást kap, vagyis a japán vállalat ebben a szegmensben is hasonló horderejű újítással áll elő, mint az otthoni konzolok esetében a mozgásérzékelős Wiivel. A Nintendo 3DS egyébként már több hónapot csúszik; tavalyi megjelenése 2011 márciusára tolódott el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés