Connect with us

Hirdetés

technokrata

Decemberben jön a Nokia E7

Kütyük

Decemberben jön a Nokia E7

Előcsúsztatható billentyűzettel érkezik az okostelefon.

„Az üzleti okostelefonok csúcsa” – ezzel a szlogennel harangozta be szeptemberi Nokia World eseményén a finn gyártó legújabb telefonját, melynek megjelenéséről akkor nem lehetett annál többet tudni, minthogy az év utolsó negyedében érkezeik. Most pontosított a vállalat: decemberben kerül a boltok polcaira az első szállítmány.

Nokia E7

Hatalmas, 4 colos AMOLED kijelzőt kapott a készülék, melynek felbontása (640×360 pixel) némileg elmarad konkurenseitől. Eloxált alumíniumváz és egy dupla LED-es vakuval szerelt 8 megapixeles fényképező jellemzi, utóbbi 720p-s felbontású videofelvételek készítésére is használható. Egy második, VGA felbontású kamera pedig videohívás funkciókat biztosít használójának.

Nokia E7

Az E7 operációs rendszere nem meglepő módon Symbian^3 lesz. Ezalá olyan hardverelemek dolgoznak, mint a 16 GB-os belső tárhely, gyorsulásérzékelő, iránytű, környezetifény-érzékelő, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 3.0. Az N8-hoz hasonlóan HDMI-vel, microUSB-vel és szabványos, 3,5 mm-es jackcsatlakozóval rendelkezik, a fülesekhez. Természetesen hozzáférést nyújt az Ovi Maps adataihoz, melyet a készülék teljes élettartamára vonatkozó (hangalapú) navigáció tesz teljessé. A Microsoft Exchange Activesync támogatása révén akár tíz postafiók e-mailforgalma is ellenőrizhető vele, és Word, Excel, Powerpoint állományok létrehozása illetve megosztása is elérhető általa.

Pontos ára még nem ismert, hiszen a Nokia Worldön elhangzott 495 euró adók és szolgáltatói támogatások nélkül értendő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés