Connect with us

technokrata

Ezek a Samsung mobilok mindent kibírnak

Kütyük

Ezek a Samsung mobilok mindent kibírnak

Speciális telefonokat kaptak a magyar légimentők – az első készüléket egy pohár vízben.

Samsung_legimentok_XcoverA Légimentők csapata nem nélkülözheti a munkájukat segítő, a kor technikai színvonalának megfelelő informatikai eszközök használatát. Az intenzív igénybevétel, a fizikai behatások leggyorsabban az egyik legfontosabb munkaeszközt, a mobiltelefont amortizálják.

A mentőcsapat elérhetősége, az egy-egy kárhelyről történő kommunikáció, esetenkénti helyszíni dokumentálás igénye létfontosságú. Ezért is döntött úgy a Samsung, hogy a kiemelt egységek számára biztosít összesen 30 darab Samsung Xcover 271 típusú, ütés -, víz- és porálló telefont, melyek használatával a fokozott veszélyhelyzetben tevékenykedő légimentős dolgozók közötti kommunikáció biztonságosabbá válik.

A készülékekkel lehetősége nyílik a mentőtiszteknek videó hívás fogadására, képek készítésére és küldésére MMS-en vagy e-mailen keresztül, illetve készülék kivitelének köszönhetően a kapcsolattartás biztonságos marad még extrém körülmények között is. Ezt szimbolizálta a rendhagyó átadó, hiszen az első készüléket egy pohár vízben kapták meg a légimentők.

Samsung_legimentok_XcoverSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák