Connect with us

Vadnyugati nyereményjáték a Depo.hu-n

Kütyük

Vadnyugati nyereményjáték a Depo.hu-n

A kegyetlen vadnyugatra invitálja látogatóit a Depo.hu elektronikus piactér most indult online játékában, hogy a résztvevők az általuk választott western karakter bőrébe bújva tegyék próbára kitartásukat és szerencséjüket.

Western Depo

Váratlan indián támadás, emberrablás a telepesek földjén, bankrablás fényes nappal. Az iménti sorok nem egy újabb westernfilm főbb eseményeit írják le, hanem a Depo.hu árösszehasonlító oldal online nyereményjátékának napi történéseit. Az október utolsó napjaiban indult játékban a résztvevők egy vadnyugati hős bőrébe bújva naponta kapnak talányosan megfogalmazott feladatokat. A sikeres megfejtés egy konkrét termék felkutatásával és levadászásával zárul.

A 2010. december 16-ig tartó játék a keresés izgalmán túl pontokért, illetve a különböző pontmennyiségekhez kapcsolódó nyereményekért folyik. „Bár a Western Depo karácsony előtt zárul, igyekeztük messze elkerülni az ilyenkor megszokott kliséket, a puttonyba gyűjtő Mikulást és az agyonhasznált karácsonyi motívumokat” – mondta Szabari László, a Hírek Média csoporthoz tartozó Depo.hu árösszehasonlító szolgáltatás üzletágvezetője.

Western Depo

A vadnyugaton játszódó történetben bárki részt vehet. A napi feladatok megoldásáért pont jár, ezek gyűjtésével lehet a kezdő szintet jelentő „Fresh player” rangtól eljutni egészen a 7. szintig, ahol már „Kontroller békebíróként” a Sony Playstation 3 főnyereményért is harcba szállhatunk. „Az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak, a Western Depo mindössze 1 hete indult, s máris közel 2000 aktív látogató húzott westerncsizmát, hogy a napi küldetések teljesítésével gyűjtse pontjait” – mondta a játék kidolgozásában és menedzselésében is részt vevő Moldván Ákos, a Depo.hu ügyfélkapcsolati vezetője. Azoknak sem kell kétségbe esniük, akik csak most csatlakoznak a Western Depóhoz, hiszen a játékmenet biztosítja a felzárkózás lehetőségét. Az ismerősök meghívása után vagy különleges küldetések sikeres teljesítésével is szerezhetünk extra pontokat.

„A Western Depo akciótól azt várjuk, hogy minél több vásárló ismerkedjen meg a Depo.hu új navigációs- és szűrőrendszerével, mely a korábbiakhoz képest még könnyebb és gyorsabb eligazodást biztosít mintegy 200 ezer termékünk közt” – tette hozzá Szabari László. A játék végén kisorsolásra kerülő ajándékokat a Depo.hu, illetve partnerei – az Ebolt, a DigitalTrend, a DigitCam, illetve a BlueChip – biztosították.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom