Connect with us

technokrata

„A connected navigáció a jövő útja”

Kütyük

„A connected navigáció a jövő útja”

A navigáció a connected szolgáltatások használatával már nem csak a helyes útvonal kereséséről szól, állítja a Nav N Go.

Elérhetővé vált az iGO primo legújabb frissítése. A SIM kártyás vagy mobil kapcsolaton keresztül mobiltelefonnal szinkronizálható navigációs készülékeken az iGO primo 1.2 szoftver révén elérhető a Google helyfüggő keresési szolgáltatása, amely a pillanatnyi tartózkodási hely figyelembe vételével rendezi sorba a POI-kat. Az Online Traffic szolgáltatás valós idejű közlekedési adatokkal látja el a navigációs készüléket, így az a forgalom aktuális állapotához alkalmazkodva képes útvonalat tervezni. A sebességmérő kamerák helyéről online hagyományos adatszolgáltatók adataiból vagy az Alert Speed Community tagjai által vezetett adatbázisból tájékozódhatunk. A közösség tagjai online regisztrálhatják az általuk észlelt mobil sebességmérő kamerák helyét.

iGO primo screenshot

Az iGO primo 1.2-ben található TTS Pro funkció révén a gépi hang életszerűbbé vált. A beállítások között megadható, hogy a navigációs készülék hangosan figyelmeztessen bizonyos közlekedési eseményekre a Live Traffic vagy az RDS TMC segítségével. Szintén újdonságnak számít, hogy a navigációs hang nem csak az útkereszteződésekhez, hanem más fizikai objektumokhoz, például közlekedési lámpákhoz vagy benzinkutakhoz viszonyítva is képes megadni a helyes irányt. A tervezés után a program szóban összefoglalja a tervezett útvonalat, határátlépéskor pedig röviden ismerteti az adott országra vonatkozó legfontosabb közlekedési információkat.

Kiegészítő funkció az automatikus beszédfelismerés (ASR – automatic speech recognition), melynek segítségével a szoftver képes értelmezni a szóban adott utasításokat. A célállomás pontos neve akár egyben is megadható, az iGO primo pedig értelmezi azt, és néhány másodperc után pontos eredményt ad.

Az iGO primo 1.2 térképei műholdról készült, nagy felbontású felvételeket tartalmaznak, így a szoftverbe integrált képek megkönnyítik a tájékozódást a felhasználók számára. A felvételek 2D és 3D térképeken is elérhetőek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Samsung Galaxy A

Kütyük

A Samsung Galaxy A sorozatból mindenki tud választani

2019. december 15. vasárnap
fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T

Dotkom