Connect with us

Hirdetés

technokrata

„A connected navigáció a jövő útja”

Kütyük

„A connected navigáció a jövő útja”

A navigáció a connected szolgáltatások használatával már nem csak a helyes útvonal kereséséről szól, állítja a Nav N Go.

Elérhetővé vált az iGO primo legújabb frissítése. A SIM kártyás vagy mobil kapcsolaton keresztül mobiltelefonnal szinkronizálható navigációs készülékeken az iGO primo 1.2 szoftver révén elérhető a Google helyfüggő keresési szolgáltatása, amely a pillanatnyi tartózkodási hely figyelembe vételével rendezi sorba a POI-kat. Az Online Traffic szolgáltatás valós idejű közlekedési adatokkal látja el a navigációs készüléket, így az a forgalom aktuális állapotához alkalmazkodva képes útvonalat tervezni. A sebességmérő kamerák helyéről online hagyományos adatszolgáltatók adataiból vagy az Alert Speed Community tagjai által vezetett adatbázisból tájékozódhatunk. A közösség tagjai online regisztrálhatják az általuk észlelt mobil sebességmérő kamerák helyét.

iGO primo screenshot

Az iGO primo 1.2-ben található TTS Pro funkció révén a gépi hang életszerűbbé vált. A beállítások között megadható, hogy a navigációs készülék hangosan figyelmeztessen bizonyos közlekedési eseményekre a Live Traffic vagy az RDS TMC segítségével. Szintén újdonságnak számít, hogy a navigációs hang nem csak az útkereszteződésekhez, hanem más fizikai objektumokhoz, például közlekedési lámpákhoz vagy benzinkutakhoz viszonyítva is képes megadni a helyes irányt. A tervezés után a program szóban összefoglalja a tervezett útvonalat, határátlépéskor pedig röviden ismerteti az adott országra vonatkozó legfontosabb közlekedési információkat.

Kiegészítő funkció az automatikus beszédfelismerés (ASR – automatic speech recognition), melynek segítségével a szoftver képes értelmezni a szóban adott utasításokat. A célállomás pontos neve akár egyben is megadható, az iGO primo pedig értelmezi azt, és néhány másodperc után pontos eredményt ad.

Az iGO primo 1.2 térképei műholdról készült, nagy felbontású felvételeket tartalmaznak, így a szoftverbe integrált képek megkönnyítik a tájékozódást a felhasználók számára. A felvételek 2D és 3D térképeken is elérhetőek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés