Connect with us

technokrata

Nyolc tűzpiros BMW talált gazdára

Kütyük

Nyolc tűzpiros BMW talált gazdára

Átadták a Nyerj a Vodafone-nal! nyereményjáték fődíjait, amelyekért több százezer ügyfél küzdött a nyár folyamán.

A június 21-e és augusztus 15-e közötti időszakban meghirdetett sms-játékon az 1777-es számra elküldött BMW szóval lehetett regisztrálni és különböző nehézségű kérdéseket a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.

Minden napra jutott egy szerencsés nyertes, aki a kérdésekre leggyorsabban válaszolva naponta 200 ezer forinttal, míg hetente a leggyorsabb játékosok egy vadonatúj tűzpiros BMW-vel lehettek gazdagabbak. A nyerteseknek Podhorányi László, a Vodafone Magyarország Zrt. ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese adta át a Duna-parton kiállított autókat. “Sokszor el kellett ismételnem magamban, hogy én lettem az egyik nyertes, de igazából csak ma tudatosult bennem, amikor átvehettem a slusszkulcsot. Több mint 30 éve vezetek, de ilyen csodálatos autóm még sosem volt” – mondta el Kovács Emma Ida. “Az pedig külön örömöt jelentett számomra – tette hozzá a szerencsés nyertes -, hogy akkor közölték velem a jó hírt, amikor a születésnapomat ünnepeltük. Tökéletesebb nem is lehetett volna az időzítés.”

A nyertesek a fődíj mellett meghívást kaptak a Vodafone székházába, ahol betekintést nyertek a társaság működésébe, és találkoztak a vállalat vezetőivel is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle