Connect with us

technokrata

Digitális farmja miatt ölte meg gyerekét

Kütyük

Digitális farmja miatt ölte meg gyerekét

Sírni mert a csecsemő, miközben esedékes volt az „aratás”…

Amennyire népszerű a Facebook, legalább annyira ismert a rajta játszható Farmville játék – még ha sokan negatív érzésekkel viseltetnek is a digitális parasztlét ellen, már hallottak róla. Mint minden más szórakozási forma, ez is okozhat súlyos függőséget – ez az addikció nemrég egy 22 éves nő esetében tragédiához vezetett.

Alexandra V. Tobias bűnösnek vallotta magát kisbabája megölésében, jelent meg a sokkoló hír a Kotaku oldalán. A floridai Jacksonville-ben lakó nő azzal indokolta tettét, hogy gyermeke „rosszkor” sírt: nem hagyta játszani a Farmville-lel. A baba nyűgössége annyira felbőszítette Tobias-t, hogy dühében megrázta a gyereket. Ezt követően rágyújtott, majd ismét megrázta a csecsemőt, aki eközben végzetes sérüléseket szenvedett. A hatóságoknak vallomást tevő, zavartnak tűnő nő elmondása szerint tette közben nekicsaphatta a kicsi fejét valaminek.

Habár nem megfontoltan, előre kitervelve vetett véget gyereke életének, ráadásul nem is azzal a szándékkal bántalmazta gyermekét, hogy megölje, az eset következtében mégis súlyos büntetés elé néz Tobias. Az USA dél-keleti szegletében található államban akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kiróhatnak rá.


A South Park Facebook-Farmville kritikája (teljes epizód)Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek