Connect with us

technokrata

Miért nincsen fehér iPhone 4?

Kütyük

Miért nincsen fehér iPhone 4?

Illetve van, de nem mindenkinek…

Korábban annyira bevált a szín az Apple-nek, ennek ellenére megjelenésekor csak feketében lehetett kapni Steve Jobs cégének negyedik generációs okostelefonját. Arra a kérdésre, hogy mikor lesz elérhető fehérben a kis eszköz, először az volt a hivatalos válasz, hogy „néhány hét múlva”. Ez „néhány hét múlva” időközben „még az idén”-re változott, de forgalomba azóta sem került világos iPhone 4.

Forgalomba nem, de azért már létezik. Nemrég ugyanis egy brit blogger New Yorkban kiszúrta a fehér telefont valakinél, akit gyorsan meg is interjúvolt a helyszínen. A magát nevesíteni nem akaró illető elárulta, hogy egy jó ismerőse dolgozik az Apple kaliforniai, Cupertino-beli központjában, és ő juttatta hozzá a fehér iPhone 4-hez.

apple iphone 4 fehér

forrás: Pocket-lint

Egyúttal kiderült az is, miért nincsen még a boltokban ez a változat (az Apple nem adott ki információt ezzel kapcsolatban). A fehér telefont birtokló new yorki szerint festéssel kapcsolatos probléma áll a háttérben. Állítólag a telefont gyártó vállalat nem tudott olyan fehér home gombot beszerezni, ami színben illeszkedne az előlap fehérjéhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom