Connect with us

technokrata

Full HD videonyomtatás

Kütyük

Full HD videonyomtatás

Itthon is bemutatkoztak a Canon PIXMA nyomtatói.

Még nyáron jelentette be a Canon új PIXMA nyomtatócsaládját. A multifunkciós modelleket nemrég, egy sajtótájékoztató keretei között közelebbről is bemutatta a vállalat. A fekete, dobozszerű forma, az új érintésérzékelő rendszer, a Full HD videonyomtatási funkció, valamint az Easy-PhotoPrint EX szoftverből közvetlen Flickr hozzáférés révén igyekszik kitűnni a tömegből.

A termékcsalád két kiemelkedő modellje – a PIXMA MG8150 és a PIXMA MG6150 – könnyen kezelhetők, mivel bekapcsolásuk után azonnal világítani kezd a TFT kijelző és a nagy központi vezérlőpanel, amely a Canon érintésérzékelő rendszerének segítségével a felhasználókat lépésről lépésre végigvezeti a teendőkön. Érdekesség, hogy a vezérlőpanelen csak azok a „gombok” világítanak, amik a nyomtatási folyamat aktuális állapotában használhatóak, így jóval kevesebb annak az esélye, hogy „félrenyomunk”.

Canon PIXMA MP495

Canon PIXMA MP495 – Wi-Fi csatlakozás a belépőszintű modellen is

Mindegyik modell rendelkezik a Canon Full HD videonyomtatási funkciójával, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Canon digitális SLR vagy más Canon digitális fényképezőgépekkel rögzített Full HD videók kedvenc pillanatait is kinyomtassák. A képjavító funkció a kiválasztott kép előtti és utáni képkockák elemzésével kijavítja az esetleges képhibákat.

Az eredeti Canon tintákat használók a Creative Park Premium szolgáltatáson keresztül híres helyi, és nemzetközi művészek exkluzív online tartalmai között válogathatnak. A kiválasztott prémium tartalom felhasználható egyedi albumok, naptárak és egyéb kreatív projektek tervezése és nyomtatása során egyaránt. A készülékekhez tartozó Easy-PhotoPrint EX szoftver segítségével pedig a felhasználók nem csak a saját galériájukból nyomtathatnak, hanem a Flickr fotómegosztó oldal közvetlen elérésével tetszés szerint böngészhetnek a nyilvános képek között, illetve ki is nyomtathatják azokat. A készülékek egyébként 1 pikoliteres tintacseppekkel dolgozó Canon FINE technológiát használnak.

Canon PIXMA MG8150

Canon PIXMA MG8150 – közvetlen nyomtatás pendrive-ról, memóriakártyáról

Hálózatra fel
Az egyes modelleken – többek között a belépőszintet képviselő PIXMA MP495 típuson – elérhető vezeték nélküli nyomtatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók ne csak számítógépről, hanem számos egyéb, Wi-Fi kapcsolattal rendelkező eszközről (iPhone, Android mobiltelefonok és PlayStation 3) is nyomtathassanak. Ha azonban csak memóriakártya vagy pendrive van nálunk, az sem jelent problémát, hiszen a nyomtatók rendelkeznek ezek befogadására képes portokkal, így akár a hordozható adattárolókról közvetlenül is lehet nyomtatni.

A fentieken túl a hagyományos PIXMA szolgáltatások is helyet kaptak a készülékekben, így például a gyorsindítás funkció által garantált, szinte azonnali nyomtatásindítás, a közvetlen lemezre nyomtatás, az automatikus kétoldalas nyomtatás, a maguktól kinyíló papírtálcák valamint az automatikus dokumentumjavítás, amellyel egyszerűen, élesen és tisztán olvashatók be a dokumentumok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák