Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pénzváltás, ATM és bankfiók kereső telefonról

Kütyük

Pénzváltás, ATM és bankfiók kereső telefonról

Az első magyarországi iPhone banki alkalmazás-csomag az OTP-től.

Magyarországon az elsők között, idén ősztől már bizonyos szolgáltatások és termékek fejlesztésébe közvetlenül is bevonja az OTP lakossági ügyfeleit. Ennek a közvetlen, ügyféligényeken alapuló, új fejlesztési folyamatnak köszönhetően alakította ki a bank az iPhone alkalmazását, mellyel a bank információs szolgáltatásait vehetik igénybe az iPhone tulajdonosok.

„Több fejlesztési kör van még előttünk. Például az iPhone felhasználók számára elérhető funkciókat az egyre növekvő számú Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefon felhasználók számára is elérhetővé kívánjuk tenni” – mondta Forrai Péter, az OTP Elektronikus Banki Igazgatóságának ügyvezető igazgatója.

Deviza árfolyamok funkció
Az alkalmazás segítségével az aktuális OTP valuta- és devizaárfolyamokat jeleníthetők meg. Ezen kívül lehetőség van lekérdezni korábbi árfolyamokat is. Az alapértelmezésben megjelenő devizanemek köre testre szabható.

OTP iPhone apps

Pénzváltó
A funkcióval két valuta vagy deviza között számolhat. Az első devizanemhez beírt összeget az alkalmazás az aktuális (offline módban az utoljára letöltött) OTP Bank deviza- vagy valuta árfolyamán váltja át a második devizanemre. A funkció segítségével különböző pénzváltási módok között is választhatunk. Számlák közötti váltásnál az aktuális OTP deviza-árfolyamon, készpénz váltás esetén az aktuális OTP valuta árfolyamon számolunk. Az kiszámított értékek nem tartalmazzák az esetleges banki költségeket.

Hírek
A funkció segítségével a felhasználó mindig tisztában lehet az OTP Bankkal és környezetével kapcsolatos eseményekkel. Emellett lehetőséget biztosít a felhasználó számára, hogy a legnépszerűbb közösségi oldalakon megossza, vagy e-mailben továbbküldje a tetszését elnyerő híreket.

OTP ATM és bankfiók kereső
Az ATM kereső funkcióval a felhasználó közelében található OTP bankjegy-automatákat tudja lekérdezni. Alapértelmezetten a gyalogtávon lévő ATM-eket jeleníti meg a kereső, de az autó gombra kattintva a távolabbi ATM-ek is lekérdezhetőek. A GPS gomb kikapcsolásával a teljes magyarországi OTP ATM hálózat böngészhetővé válik.

Ez a funkció emellett lehetővé teszi a részletes keresést is, ahol az ATM helye és nyújtott szolgáltatások alapján is lehetőség van keresni. A találati lista szűkíthető. A találati lista egyes elemére kattintva megjelenik az OTP ATM térképen elfoglalt helye, rendelkezésre állása, a kivehető pénznem (Forint vagy Euró) illetve a nyújtott szolgáltatások listája.

A térképes kereső a Google Maps szolgáltatást használja, ahogyan aBankfiók kereső esetében is. Utóbbi működése szempontjából azonos az ATM keresővel, csak ez nem a bankautomatákat, hanem a közelben található bankfiókokat mutatja meg.

OTPdirekt bejelentkezés
A funkció választásával a felhasználó egy mobil platformra optimalizált OTP banki felületre jut, ahol bejelentkezhet az OTPdirekt mobilra optimalizált szolgáltatásába.

IBAN kalkulátor
Az IBAN kalkulátor a külföldi utalások megkönnyítésére szolgál, az alkalmazás segítségével a felhasználó lekérdezheti saját IBAN-ját. Ehhez mindössze az OTP Banknál vezetett számlájának számát kell megadnia, és máris megjelenik az Ön nemzetközi bankszámlaszáma ún. “elektronikus” és “nyomtatott” formátumban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés