Connect with us

technokrata

A legviccesebb domainnevek

Kütyük

A legviccesebb domainnevek

Péniszföld és Molesztálóóvoda – (nem csak) 18 éven felülieknek szóló tartalom!

A múlt évezred utolsó éveiben igazi web-aranyláz alakult ki, elsősorban az akkor még hatalmas szabad szókincsű .com domainekért indultak harcba az adott kifejezést maguknak tudni vágyók. Ahogy fogytak a jól hangzó nevek, egyre nehezebbé vált olyat találni, ami rövid, könnyen megjegyezhető, és emellett még szabad.

Különösen a vállalkozások kerültek nehéz helyzetbe, amin az egyéb, például nemzeti TLD-k elterjedése csak részben segített. No és persze ott van az az érdekes, nem is annyira kicsi csoport, aki ugyan képes volt kifejező nevet választani weboldalának, de bár ne tette volna. Ártatlan szavak összerakásából ugyanis olyan domainek születtek, melyeket jó érzésű (angolul tudó) ember társaságban nem említ. Bár, ahogy mondani szokták, rossz az, aki rosszra gondol.

Íme az Independent Sources tízes listája:
www.whorepresents.com
A celebritásokat képviselő ügynökök gyűjteményét tartalmazza az oldal, eredetileg a Who Represents szavakból állt össze a cím.
www.expertsexchange.com
Programozók számára készült (közösségi) tudásbázis (Experts Exchange).
www.penisland.net
Véleményünk szerint a legviccesebb mind közül. Szerencsétlen Pen sziget angol neve hangzik igen rosszul egybe írva 🙂
www.therapistfinder.com
A Therapist Finder eredetileg a terapeuták után keresők igényeit hivatott kiszolgálni.
www.powergenitalia.com
Az Italian Power Generator vállalatnak minden bizonnyal semmi köze a genitáliákhoz, ám amire nem gondoltak a domain megvásárlásakor, hogy a webcímet látva teljesen másra asszociál majd az ember.
www.molestationnursery.com
Újabb gyöngyszem, az Új Dél-Wales-ben található Mole Station Native Nursery domainneve.
www.ipanywhere.com
Eredetileg számítógépes szoftverek gyűjtőhelyéül szolgált a site – illetve most is akként működik, még ha valakinek más is jut eszébe a webcímről.
www.cummingfirst.com
A First Cumming Methodist Church metodista egyház Cumming városbeli „kirendeltségének” régi oldala. Természetesen pornószínészek nélkül.
www.speedofart.com
Érdekes kialakítású honlap a művészetek szolgálatában.
www.gotahoe.com
Azokat az amerikaiakat akarta megnyerni az oldal, akik a Tahoe-tónál képzelték el nyári szabadságukat. Érdekes lenne megnézni egy statisztikát a site-ot felkeresők eredeti szándékáról…

Gotahoe screenshot

Ismer hasonló, magyar domaineket? Ossza meg velünk!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle