Connect with us

Hirdetés

technokrata

A hozzánk legközelebb eső programok a kezünkben

Kütyük

A hozzánk legközelebb eső programok a kezünkben

Est.hu a mobilon – navigációval támogatva.

Az Est.hu elérhetővé vált az ingyenes navigációra alkalmas Nokia mobiltelefonokon. A felhasználók ezentúl az Ovi Térképeken keresztül, különböző megadott szempont – helyszín, időpont, stílus – szerint tallózhatnak közel 8300 helyszín aktuális és jövőbeni programjai között.

A Nokia ingyenes navigációra alkalmas készülékeit használók az országos lefedettséget biztosító Est.hu alkalmazást az Ovi Térképek főoldalán, az ikonok között találhatják meg. A logóra kattintva az Est.hu Nokia telefonokra optimalizált aloldala töltődik be. Az alkalmazás több mint 400 település adatait tartalmazza – a felhasználók több mint 436 mozi, 2684 szórakozóhely, klub, 734 színház, 1282 múzeum és 2305 étterem kínálatából csemegézhetnek.

A navigációra épülő Est.hu alkalmazás automatikusan felismeri a felhasználó pillanatnyi tartózkodási helyét, így számára először az elhelyezkedéséhez legközelebb eső, releváns tartalmakat jeleníti meg. A felhasználók így az eddigieknél jóval kevesebb gombnyomással érhetik el a kívánt programinformációt. Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Pesti Est és a 19 vidéki Est kiadvány tulajdonosaként jegyzett EMG és a Nokia együttműködésének célja, hogy az ingyenes navigációra alkalmas Nokia készülékek tulajdonosai a lehető legegyszerűbben jussanak az Est.hu adatbázisához.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés