Connect with us

technokrata

32 GB-os SD memóriakártya a Kingstontól

Kütyük

32 GB-os SD memóriakártya a Kingstontól

Hibátlanul működik együtt a legújabb okostelefonokkal.

A Kingston Digital Europe bejelentette 32 GB-os Class 4 microSDHC kártyájának megjelenését. Még 5 megpaixeles képek esetén is közel 20 ezer darab fotó tárolható el a kis eszközön, Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere szerint zenéből 6000, filmből 2000 percnyi fér fel rá.

Kingston-32GB-microSD

Persze mit sem érne mindez, ha a memóriakártya nem működne együtt a legújabb digitális készülékekkel. Ezt a malőrt elkerülendő, a Kingston teszteléseket végzett 32 GB-os microSDHC kártyájával, mely hibátlanul működött együtt a legújabb okostelefonokkal. A Kingston Digital fejlesztői a memóriakártyát egyebek mellett a HTC Evo 4G és Shadow, a Motorola Droid X, a RIM (BlackBerry) Bold 9000, valamint a Samsung Instinct (SPH-M800) készülékeken tesztelték.

Az eszköz különféle adapterekkel (például SD és miniSD adapterrel) együtt is megvásárolható, ezáltal számos eszközben lehetővé teszi a kártya használatát. A kényelmes adatátvitel érdekében pedig a kártyához egy kis USB-olvasó is tartozik. A kártyához hároméves garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

Paraméterek
– Megfelelőség: az SD specifikáció 2.00-ás verziójának (Class 4)
– adapterrel együtt normál méretű SDHC kártyaként használható
– Kompatibiltás a microSDHC kártyák fogadására képes eszközökkel, nem kompatibilis a szabványos microSD-eszközökkel/-olvasókkal
– Fájlformátum: FAT32
– Kapacitás: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB
– Méretek: 11x15x1 mm
– Sebesség: Class 4 – 4 MB/mp. minimális adatátviteli sebesség
– Hőmérséklet működés közben: -25 °C és 85 °C között
– Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között

Kingston memóriakártyákSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle