Connect with us

Itt az új Messenger, immár magyarul!

Kütyük

Itt az új Messenger, immár magyarul!

A Microsoft kiadta a Windows Live Essentials 2011 végleges verzióját.

Már nyilvánosan elérhető a Windows Live Essentials 2011-es verziója, többek között magyar nyelven is. A Windows 7 képességeit kiegészítő szoftvercsomag a béta verzió megjelenése után három hónappal került a piacra. A csomag az alábbi alkalmazásokat tartalmazza: Messenger, Fotótár, Movie Maker, Mail, Szerkesztő, Családbiztonság szűrő és Windows Live Mesh. Az új verzió számos frissítést tartalmaz, például integrált Facebook chatet a Windows Live Messengerben vagy galéria keresése előnézetet, mellyel a felhasználók jobban rendszerezhetik fotóikat és könnyebben megtalálhatják az éppen keresetteket.

A Fotótár magába foglalja a Bing Mapset, a Microsoft térképszolgáltatását is, így mostantól a térképen megjelölhető, hogy az adott fotó hol készült. De kiegészült Flickr Video integrációval is, így a szolgáltatás felhasználói videókat is feltölthetnek fiókjukra. A Mail pedig immár automatikusan megfelelően kezeli a Gmail ’Spam’ és ’Kuka’ mappáit. Ezenfelül teljes mértékben kompatibilis a hotmail.hu webes levelezővel is.

Gyorsabbá vált Messenger: a bejelentkezéshez szükséges idő, a kontaktok frissítése és az animációk megjelenítése sokkal gyorsabb, mint a Messenger előző verziójánál. Emellett hatékonyabbá vált a videocsevegés a videokártya erejének kihasználásával: a Microsoft tájékoztatása szerint az új üzenőprogram 30%-kal kisebb mértékben veszi igénybe a processzort, mint a korábbi verzió. A Fotógaléria arcfelismerője fejlettebb és gyorsabb lett, illetve a korábbi 480×320 mellett most már 640×480 képpont felbontású videók is feltölthetők a SkyDrive-ra, ráadásul a korábbinál nagyobb bitrátában.

Windows live messenger

Javult az integráció a különböző Office alkalmazásokkal: a Szerkesztő pontosabban megőrzi a Wordből vagy más Office-alkalmazásokból kimásolt tartalmak formátumát. Gyorsabb lett a webes szűrés is: a Családbiztonság szűrő 35%-kal fürgébbé vált az előző verzióhoz képest.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom