Connect with us

Több mint százezer ügyfél igényelt családi baleset-biztosítást

Kütyük

Több mint százezer ügyfél igényelt családi baleset-biztosítást

A versenyben a cégek igyekeznek megkülönböztetni magukat.

Lopás, rongálás és véletlenszerű károsodás esetén is segíthet a T-Mobile-nál elérhető új, a hazai mobilpiacon egyedülálló készülékbiztosítás szolgáltatás A készülékbiztosítási piac felé nyitást pedig az motiválhatta, hogy a mobiltelefon ma már nélkülözhetetlen, és az okos telefonok iránti növekvő igénynek köszönhetően egyre többen választanak értékesebb készüléket. A készülékek megrongálódása, elvesztése esetén komoly segítség a T-Mobile és az ACE European Group közös, T-Mobile-előfizetők számára elérhető készülékbiztosítása, amely az újonnan vásárolt mobiltelefonokra igényelhető. A nemrég bevezetett szolgáltatás keretében két különböző havidíjú csomag közül lehet választani. A kisebb, 490 forintos havidíjjal elérhető csomag véletlenszerű károsodások, például elemi kár, leejtés, törés, vízbe ejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztonságot. A nagyobb, havi 790 forintért igénybe vehető csomag ezenfelül lopás, így többek között rablás és betöréses lopás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel. A T-Mobile 18. életévét betöltött havidíjas előfizetője a szolgáltató üzleteiben vásárolt készülékekre a vásárlás időpontjában vagy az attól számított 60 napon belül a telefon és a vásárlást igazoló számla bemutatásával köthet készülékbiztosítási szerződést. Káreseménykor csomagtól függően önrész befizetésére is szükség van. Ennek összege a kisebb csomag esetén 4500, a nagyobb csomagban 6000 forint.
 

Egyre népszerűbbek a Magyar Telekom biztosítási termékei, a családi baleset-biztosítást például már több mint százezren választották, de mellette jól startolt a készülék- és utasbiztosítás is.

A komoly verseny közepette a távközlési cégek igyekeznek megkülönböztetni magukat a többiektől, a Magyar Telekom például azáltal is, hogy egyebek között a biztosítási piacon erősít. Ennek során a T-Home több szolgáltatást kínál, például a havidíjas ügyfeleik számára 2008 óta kedvező családi baleset-biztosítási konstrukciót nyújt. A szolgáltatás a megszólított célcsoportban kedvező fogadtatásban részesült, népszerűségét jelzi, hogy az azt igénybe vevők száma a 2008. májusi bevezetés óta meghaladja a százezret. Az ajánlat lényege, hogy kedvező havidíjért az egész család biztonságban érezheti magát, a biztosítás ugyanis az azt igénylő ügyfél minden, vele egy háztartásban élő, 75 éven aluli családtagjára vonatkozik. A Családi Biztosítás kockázatviselése a föld valamennyi országában, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre kiterjed. A biztosítási szolgáltatást a Magyar Telekom szerződéses partnere, az Union Biztosító nyújtja. A közelmúltban pedig utas- és készülékbiztosítással bővült a T-Mobile-ügyfelek részére akár T-Mobile-on keresztül is elérhető szolgáltatások köre.

A Magyar Telekom részben azért erősítette pozícióját, mert a magyar utazók alig több mint harmada köt utasbiztosítást külföldi útja előtt. Ennek oka nem kizárólag a spórolás: sokaknak az utazás előtt eszébe sem jut, mások számára az utánjárás és az erre szánt idő okoz problémát. Az Union Biztosító és a T-Mobile szolgáltatásával minden eddiginél egyszerűbben, kedvező díj ellenében, sms-ben, akár külföldről, a határ átlépését követő két órán belül is megköthető a minden külföldi országra kiterjedő utasbiztosítás. Az sms-ben intézhető utasbiztosítás a T-Mobile előfizetői számára érhető el, és a biztosítás megkötése a mobiltelefonon kívül semmilyen más eszközt nem igényel. A biztosítás az utazás megkezdése előtt és a kiutazás során egyaránt igényelhető. A szolgáltatás keretében két biztosítási csomag választható. Az egyéni változat egy napra érvényes díja egységesen 490 forint, míg a két szülőre és 16 év alatti gyermekeikre számkorlátozás nélkül megköthető csomag napidíja 1190 forint. Az egyéni csomag díja például betegség vagy baleset esetén 20 millió, rokkantság esetén 3 millió forintig terjedő fedezetet biztosít. A biztosítás emellett különleges esetekre, így például síelésre, snowboardozásra, hobbiszintű vadvízi evezésre és búvárkodásra is kiterjed.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom