Connect with us

Mio: Kerüljük el a forgalmi dugókat!

Kütyük

Mio: Kerüljük el a forgalmi dugókat!

Ingyenes TMC-szolgáltatás már Magyarországon is.

Magyarországon is elérhetővé tette legújabb, Mio Moov S605 készülékét a vállalat, amely beépített TMC-antennájának köszönhetően ingyenes forgalmi információkkal és útvonal-újratervezéssel látja a felhasználókat. A Traffic Message Channel szolgáltatás (forgalominformációs csatorna) keretében a vezető olyan közlekedési információkat kap (Magyarországon a Magyar Rádió frekvenciáján), amelyek segítségével elkerülheti a közlekedési akadályokat, a balesetek helyszíneit, a forgalmi dugókat és torlódásokat.

Mio Moov S605.jpg

A Mio Moov S605 a valós idejű forgalmi információkat egy FM-alapú rádiójelen, a RDS (Radio Data System) szolgáltatáson keresztül fogadja, majd értesíti a vezetőt a közlekedési eseményekről a kijelzőn megjelenő üzenetek formájában. A készülék az útvonal újraszámítására is figyelmeztetheti a vezetőt, de képes automatikusan is újratervezni az útvonalat, hogy az adatok feldolgozásával a lehető legjobb alternatívát kínálja az úticél eléréséhez.

A vállalat új modellje is tartalmazza a Mio More szolgáltatáscsomagját, és szintén a Mio Spirit navigációs felületen működik. Sávasszisztens mutatja a kanyarokhoz és lehajtókhoz vezető sávokat, és gondoskodik arról, hogy az utazók ismeretlen területeken is mindig a megfelelő sávba soroljanak be. Európa jól ismert tereptárgyainak és nevezetességeinek valósághű, háromdimenziós megjelenítésével az utazók bárhol könnyen kiismerhetik magukat. Emellett a teljes Mio Moov S600-as sorozat, így az S605 modell is támogatja a külső AV eszközöket, így csatlakoztathatjuk hozzá DVD-lejátszónkat, digitális TV-vevőnket, vagy akár a tolatókameránkat is.

A TMC szolgáltatás Magyarországon kívül elérhető Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, Finn-, Francia-, Német-, Ír-, Olaszországban, Norvégiában, Spanyol-, Svédországban, Nagy-Britanniában, az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában.

A Mio Moov S605 2010 szeptemberében kerül forgalomba Magyarországon, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 54 900 Ft.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom