Connect with us

Három új okostelefon a Nokiától

Kütyük

Három új okostelefon a Nokiától

Megnyitott a Nokia World.

A Nokia World rendezvényen, a Nokia ma bejelentett egy okostelefon-családot, amely a teljesen megújult Symbian platformra épül. A még az év vége előtt boltokba kerülő új készülékek szorosan összekapcsolódnak az Ovi szolgáltatásaival és alkalmazásaival. A Nokia N8 mellett a következő készülékekkel rukkolt elő a finn vállalat:

Nokia E7 – az üzleti okostelefonok csúcsa
A Nokia E7 feltelepített Microsoft Exchange ActiveSync programmal közvetlen, valós idejű és biztonságos hozzáférést kínál a vállalati e-mail-fiókokhoz, valamint további személyes alkalmazásokat is magában foglal. A 4 colos Nokia E7 a kültéri jobb láthatóság érdekében Nokia ClearBlack technológiát alkalmazó érintőképernyővel és teljes billentyűzettel rendelkezik. Dokumentumok kezeléséhez, táblázatok áttekintéséhez vagy diák olvasásához és szerkesztéséhez is használható a finnek szerint. A vállalati igényeket figyelembe véve pedig üzleti szintű biztonsági megoldásokat is kínál a készülék. A Nokia E7 becsült adók és támogatások nélküli kiskereskedelmi ára 495 euró.

Nokia E7_1.jpg Nokia E7_3.jpg

Nokia C7 – kecses okostelefon a közösségi oldalakhoz
„Lásd élőben az új posztokat az olyan oldalakon mint a Facebook és a Twitter, és kövesd figyelemmel az új e-maileket a Yahoo! vagy Gmail fiókodból közvetlenül a kezdő kijelzőn.”- írja a skandináv vállalat közleménye a típusról. A Nokia C7 3,5” méretű AMOLED kijelzővel rendelkezik, burkolatához pedig rozsdamentes acélt, üveget használtak. A készülék becsült adók és támogatások nélküli kiskereskedelmi ára 335 euró.

Nokia C7_front_and_back.jpg Nokia C7_charcoal_black_1.jpg

Nokia C6 – a kicsi és stílusos okostelefon
A legújabb, 3,2” méretű AMOLED-del szerelt Nokia C6 (C6-01), a kültéri jobb láthatóság érdekében Nokia ClearBlack technológiát alkalmazó érintőképernyővel és rozsdamentes vázzal rendelkezik. Szintén az online közösségi élet és a mobil szórakozás témájára kihegyezve készült. E-mailezés, Ovi Music révén hozzáférés több millió zeneszámhoz és játékok, alkalmazások letöltése – ezt kínálja a készülék. Várható kiskereskedelmi ára 260 euró.

Nokia C6_4.jpg Nokia C6_2.jpg

Okostelefon-családként a Nokia N8, a Nokia E7, a Nokia C7, és a Nokia C6 telefonokban számos hasonlóság van. Mindegyik telefon a Symbian új verziójára épül. Támogatja a több kezdőlap, a vizuális multitasking, a gesztuson alapuló vezérlés funkciókat. A felhasználók ezen felül ingyenes Ovi Térképeket találnak majd a telefonjukon, hozzáférést az Ovi Áruházhoz, üzenetküldéshez, a közösségi oldalakhoz és más olyan szolgáltatásokhoz, amelyek ezekben az okostelefonokban az alapcsomag részét képezik.

Melyik metróra is kell felszállni?
A megújult Ovi Áruház barátságosabb felhasználói felülettel, valamint az új gyűjteményekkel, a már most vagy hamarosan hozzáférhető népszerű alkalmazásokkal és játékokkal jelentkezik, mint például a foursquare, az Angry Birds, a Need for Speed Shift és a Real Golf 2011. Az Ovi Térképek legfrissebb, már letölthető bétájának megjelenésével új funkciók és a még részletesebb térképek debütálnak. A bétaverzió a világ 85 városában megjeleníti a metró-, villamos- és vasútvonalakat, valós idejű forgalmi és biztonsági figyelmeztetéseket ad navigációs üzemmódban vagy azon kívül is, kiemeli a parkolási lehetőségeket és benzinkutakat, valamint figyelmeztet a sebességhatárokra is. Emellett a felhasználók tökéletesített keresési képességeket használhatnak, és azonnal megoszthatják helyzetüket SMS-en vagy e-mailen keresztül a többi böngészésre alkalmas készülékkel.

Új tartozék az utazáshoz
A Nokia bemutatta az aktív zajszűrővel szerelt Nokia BH-905i Bluetooth Sztereo Fejhallgatót, továbbá öt új, egyedi Bluetooth fülhallgatót is, amelyeket különféle feladatokhoz terveztek, például szabadkezes multitaskinghoz, hangvezérléssel irányított telefonáláshoz és navigációhoz az autóban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom