Connect with us

technokrata

Három új okostelefon a Nokiától

Kütyük

Három új okostelefon a Nokiától

Megnyitott a Nokia World.

A Nokia World rendezvényen, a Nokia ma bejelentett egy okostelefon-családot, amely a teljesen megújult Symbian platformra épül. A még az év vége előtt boltokba kerülő új készülékek szorosan összekapcsolódnak az Ovi szolgáltatásaival és alkalmazásaival. A Nokia N8 mellett a következő készülékekkel rukkolt elő a finn vállalat:

Nokia E7 – az üzleti okostelefonok csúcsa
A Nokia E7 feltelepített Microsoft Exchange ActiveSync programmal közvetlen, valós idejű és biztonságos hozzáférést kínál a vállalati e-mail-fiókokhoz, valamint további személyes alkalmazásokat is magában foglal. A 4 colos Nokia E7 a kültéri jobb láthatóság érdekében Nokia ClearBlack technológiát alkalmazó érintőképernyővel és teljes billentyűzettel rendelkezik. Dokumentumok kezeléséhez, táblázatok áttekintéséhez vagy diák olvasásához és szerkesztéséhez is használható a finnek szerint. A vállalati igényeket figyelembe véve pedig üzleti szintű biztonsági megoldásokat is kínál a készülék. A Nokia E7 becsült adók és támogatások nélküli kiskereskedelmi ára 495 euró.

Nokia E7_1.jpg Nokia E7_3.jpg

Nokia C7 – kecses okostelefon a közösségi oldalakhoz
„Lásd élőben az új posztokat az olyan oldalakon mint a Facebook és a Twitter, és kövesd figyelemmel az új e-maileket a Yahoo! vagy Gmail fiókodból közvetlenül a kezdő kijelzőn.”- írja a skandináv vállalat közleménye a típusról. A Nokia C7 3,5” méretű AMOLED kijelzővel rendelkezik, burkolatához pedig rozsdamentes acélt, üveget használtak. A készülék becsült adók és támogatások nélküli kiskereskedelmi ára 335 euró.

Nokia C7_front_and_back.jpg Nokia C7_charcoal_black_1.jpg

Nokia C6 – a kicsi és stílusos okostelefon
A legújabb, 3,2” méretű AMOLED-del szerelt Nokia C6 (C6-01), a kültéri jobb láthatóság érdekében Nokia ClearBlack technológiát alkalmazó érintőképernyővel és rozsdamentes vázzal rendelkezik. Szintén az online közösségi élet és a mobil szórakozás témájára kihegyezve készült. E-mailezés, Ovi Music révén hozzáférés több millió zeneszámhoz és játékok, alkalmazások letöltése – ezt kínálja a készülék. Várható kiskereskedelmi ára 260 euró.

Nokia C6_4.jpg Nokia C6_2.jpg

Okostelefon-családként a Nokia N8, a Nokia E7, a Nokia C7, és a Nokia C6 telefonokban számos hasonlóság van. Mindegyik telefon a Symbian új verziójára épül. Támogatja a több kezdőlap, a vizuális multitasking, a gesztuson alapuló vezérlés funkciókat. A felhasználók ezen felül ingyenes Ovi Térképeket találnak majd a telefonjukon, hozzáférést az Ovi Áruházhoz, üzenetküldéshez, a közösségi oldalakhoz és más olyan szolgáltatásokhoz, amelyek ezekben az okostelefonokban az alapcsomag részét képezik.

Melyik metróra is kell felszállni?
A megújult Ovi Áruház barátságosabb felhasználói felülettel, valamint az új gyűjteményekkel, a már most vagy hamarosan hozzáférhető népszerű alkalmazásokkal és játékokkal jelentkezik, mint például a foursquare, az Angry Birds, a Need for Speed Shift és a Real Golf 2011. Az Ovi Térképek legfrissebb, már letölthető bétájának megjelenésével új funkciók és a még részletesebb térképek debütálnak. A bétaverzió a világ 85 városában megjeleníti a metró-, villamos- és vasútvonalakat, valós idejű forgalmi és biztonsági figyelmeztetéseket ad navigációs üzemmódban vagy azon kívül is, kiemeli a parkolási lehetőségeket és benzinkutakat, valamint figyelmeztet a sebességhatárokra is. Emellett a felhasználók tökéletesített keresési képességeket használhatnak, és azonnal megoszthatják helyzetüket SMS-en vagy e-mailen keresztül a többi böngészésre alkalmas készülékkel.

Új tartozék az utazáshoz
A Nokia bemutatta az aktív zajszűrővel szerelt Nokia BH-905i Bluetooth Sztereo Fejhallgatót, továbbá öt új, egyedi Bluetooth fülhallgatót is, amelyeket különféle feladatokhoz terveztek, például szabadkezes multitaskinghoz, hangvezérléssel irányított telefonáláshoz és navigációhoz az autóban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák