Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Facebook legnépszerűbb oldalai

Kütyük

A Facebook legnépszerűbb oldalai

Érdekességek egy kattintásra.

Elindította új, nem túl fantáziadúsan „Discover Facebook’s Popular Pages” („Fedezd fel a Facebook népszerű oldalait”) névre keresztelt új webes alkalmazását, mellyel az üzemeltetők reményei szerint rá tudják venni a felhasználókat, hogy még több időt töltsenek a közösségi hálózaton. Még több idő egyenlő még több megnézett reklámmal, az pedig még nagyobb bevétellel – voltaképp ilyen egyszerű a képlet.

Mindazonáltal a DFPP nem össze-vissza ajánlgat oldalakat az internetezőknek, hanem egyrészt kilenc kategóriába (zenészek, sportok, hírességek, filmek, televíziós műsorok, média, politikusok, márkák és játékok) osztja a tartalmat, másrészt figyelembe veszi korábbi like-olásainkat. Erre alapozva keresi meg azokat az oldalakat, amelyek – tematikájukat illetően – hasonlítanak a nekünk korábban tetszettekhez. Emellett még az általánosságban népszerű, illetve a barátaink által kedveltnek tartott oldalak közül szemezget.

facebook discover

A lapokat egy csokorba gyűjtő szolgáltatás az adott tartalomra jellemző képekkel igyekszik kedvet csinálni a kattintáshoz. Az oldal jobb oldalán pedig egyfajta „barát-lista” található, amiből leszűrhetjük, hogy pusztán a Like-olás alapján melyik ismerősünkkel egyezik meg leginkább az ízlésünk. Természetesen további érdekes Facebook oldalakra bukkanhatunk, ha átböngésszük ismerőseink kedvelt tartalmait.

Frissítve: az oldal jelenleg nem elérhető, valószínűleg még tesztelés alatt áll.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés