Connect with us

A legkisebb iPod

Kütyük

A legkisebb iPod

Az új iPod shuffle 50 százalékkal tovább bírja.

Az iPod shuffle a dallejátszás sorrendkeverési funkcióján alapul, amely véletlenszerűen választ zeneszámokat a felhasználó zenetárából. A kattintható gombok egyszerűbbé teszik a készülék használatát. A középső gomb lenyomásával indítható és szüneteltethető a lejátszás, a kör külsején elhelyezkedő gombok pedig az előre- és visszaléptetést vezérlik, valamint a hangerőt szabályozzák.

Apple ipod shuffle

iPod család
A digitális zenelejátszókból több mint negyedmilliárd darabot értékesítettek. Az Apple új ünnepi termékei között megtalálható a vadonatúj Multi-Touch technológiás iPod nano, a szintén most frissült, Retina kijelzővel készült, HD minőségű videofelvételek készítésére is alkalmas iPod Touch és az iPod classic 160 GB-os modellje.

Az iPod shuffle tetején elhelyezett, új VoiceOver gomb használatával meghallgatható az aktuális zeneszám címe, illetve váltani lehet a számok, lejátszási listák és a felhasználó zenetárából automatikusan létrehozott Genius Mixes válogatások között. A VoiceOver funkció 25 különböző nyelvet ismer, és arra is figyelmezteti a felhasználót, ha az akkumulátort hamarosan tölteni kell.

Az új, ruhán viselhető iPod shuffle csíptetője a teljes egészében alumíniumból készült ház beépített része. A készülék öt élénk színben – ezüst, kék, zöld, narancs és rózsaszín változatban – lesz kapható. Az akkumulátor üzemideje közel 50 százalékkal hosszabbodott, így az új, 2 GB tárhelyet kínáló lejátszó több mint 15 órás lejátszásra képes egyetlen feltöltéssel.

Apple ipod shuffle

Használatához USB 2.0-porttal felszerelt, Mac OS X 10.5.8 vagy újabb verziójú operációs rendszert és iTunes 10 vagy újabb alkalmazást futtató Mac számítógép, vagy USB 2.0-porttal felszerelt, Windows 7, Windows Vista, Service Pack 3 szervizcsomaggal kiegészített Windows XP Home vagy Professional, illetve újabb operációs rendszert futtató Windows-alapú PC szükséges.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat

Dotkom