Connect with us

Így lazít az Apple

Kütyük

Így lazít az Apple

Az Apple nyilatkozata az App Store ellenőrzési irányelveiről.

App Store számokban
A 6,5 milliárdot meghaladó letöltéssel büszkélkedő szolgáltatás az App Store fejlesztőinek eddig több mint egymilliárd dollárnyi bevételt hozott az alkalmazások eladásából.

Tegnap írtunk az Apple App Store-ban megjelenő alkalmazásaival kapcsolatos szigorának enyhítése kapcsán. Azóta befutott a hivatalos tájékoztatás is, a több mint 250 ezer programot kínáló „piactérrel” kapcsolatban (a teljes, eredeti változat itt olvaható). Íme:

“Folyamatosan dolgozunk az App Store szolgáltatásainak továbbfejlesztésén. Kikértük a fejlesztők véleményét, és visszajelzéseik figyelembevételével végezzük munkánkat. A fejlesztői visszajelzések alapján 2010. szeptember 9-ével fontos változtatásokat léptetünk életbe iOS rendszerfejlesztői programunk licencének 3.3.1-es, 3.3.2-es és 3.3.9-es szakaszában az ez évben korábban bevezetett bizonyos megszorítások enyhítésére.

app-store-reviewAz iOS alkalmazások létrehozásához használatos fejlesztőeszközökre vonatkozó valamennyi korlátozást enyhítjük abban az esetben, ha az elkészült alkalmazások nem töltenek le kódot. Ez az intézkedés megadja a fejlesztőknek a kívánt rugalmasságot a szükséges biztonsági feltételek fenntartása mellett.

Emellett első ízben tesszük közzé az App Store ellenőrzési irányelveit, hogy a fejlesztők átlássák a beküldött alkalmazások ellenőrzésének folyamatát. Reméljük, hogy ez segít átláthatóbbá tenni folyamatainkat, és elősegíti, hogy a fejlesztők az eddiginél is sikeresebb alkalmazásokat hozzanak létre az App Store számára.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom