Connect with us

Ha már unod az esőt

Kütyük

Ha már unod az esőt

Meleg szellő, pálmafák, tengerpart, újra nyár – egy (na jó, kettő) kattintásra.

Amilyen nehezen indult a nyár, hosszú évek óta nem látott mennyiségű eső esett a legmelegebb évszak elején, olyan viharos gyorsasággal véget is ért. Augusztus harmincadikán mintha elvágták volna a jó időt; két nap alatt lefeleződött a hőmérséklet, és azóta is csak alig-alig láttuk a napot. Habár Magyarország nem Skandináviában van, a napmegvonás nekünk sem tesz jót. Tegyünk hát ellene!

Hasonló ötlet fogant meg a Youtube üzemeltetőiben, akik létrehozták a Vacationer szolgáltatást a videomegosztó keretei között. A Google tulajdonában levő internetes szolgáltatás képviseletében Mark Day nyilatkozata szerint „se szeri, se száma a Youtube-on található, utazási tervek készítésére ösztönző videóknak. Ezt kihasználva új programunk, a Vacationer igyekszik a legjobbat kihozni partnereink utazással kapcsolatos tartalmaiból.”

Youtube Vacationer

Még ha nincs is pénze elutazni az embernek, akkor is érdemes felkeresni a Vacationert, ahol olyan szolgáltatók kedvcsináló videóit gyűjtötték össze, mint a Travel Channel, a National Geographic vagy a Lonely Planet. A karibi hordódobok jellegzetes hangjától kezdve a közel-kelet misztikus hastáncosain át a hawaii fűszoknyás lányokig, mindenféle egzotikus nyaralóhelyekről kaphatunk kedvcsinálót. Amellett, hogy kicsit kiszakít a hazai, jelenleg talán leginkább a középrohadt jelzővel illethető időjárásból, megtudhatjuk, hogyan készülnek az egzotikus tárgyak, mi a háttere az egyes szokásoknak, vagy akár ötleteket is meríthetünk a következő nyaraláshoz…Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom