Connect with us

Telefon kihangosítónak is használható a TomTom Via

Kütyük

Telefon kihangosítónak is használható a TomTom Via

Hangutasításokkal is vezérelhetjük a TomTom legújabb navigációs rendszerét.

TomTom Via GPSA TomTom Via a középkategóriás készülékekre hozza el az olyan prémium funkciókat, mint a telefonos kihangosítás vagy a hangvezérlés. A felhasználók beállíthatják az általuk használni kívánt legfontosabb címeket és egyszerű utasításokkal, biztonságosan irányíthatják készülékeiket anélkül, hogy közben a kezüket le kellene venniük a kormányról vagy a tekintetüket az útról. A Bluetooth-os telefonos kihangosítás szintén a biztonságos vezetést szolgálja, így a TomTom készülékek mobiltelefon-kihangosítóként is használhatók.

Főbb jellemzők
– telefonos kihangosítás Bluetooth-on keresztül (opcionális)
– integrált rögzítő és a forgatást érzékelő kijelző
– IQ Routes
– sávnavigáció (Advanced lane guidance)
– utcanevek hangos felolvasása
– 11 cm (4,3 col) vagy 13 cm (5 colos) érintőképernyő
– TomTom Speed Cameras, sebességmérő kamera figyelmeztetés
– hangvezérlés

A felhasználók további olyan hasznos funkciókat is megkapnak, mint például a TomTom Speed Camera (sebességmérő kamera) figyelmeztetések. Ennek a funkciónak a segítségével a felhasználók idejében értesülhetnek arról, ha az utazásuk közben telepített sebességmérő kamerákhoz érkeznek. Emellett a készülék megbízható érkezési időpont információval (ETA – Estimated Time of Arrival) is szolgál, mindezt a TomTom felhasználók millióitól érkező IQ Routes sebességadatai alapján.

A TomTom Via a kényelmi szempontokat előtérbe helyezve új, behajtható rögzítővel érkezik. A tartó a készüléket könnyen rögzíti a gépkocsi szélvédőjéhez és egy opcionális rögzítő talp használatával akár 180 fokban is elforgathatóvá teszi. A készülék szenzora automatikusan a megfelelő irányba fordítja a készülék kijelzőjét.

Új felhasználói interfészének, valamint a különböző méretben elérhető (11 cm-es 4,3 colos és 13 cm-es 5 colos változat) kijelzőknek köszönhetően a felhasználók átlátható és egyszerűen kezelhető navigációt tarthatnak kezükben. Újabb és részletgazdagabb térképekkel kerül forgalomba (több mint 2 millió hozzáadott kilométer a térképadatbázisban) a szálhúzott alumínium külső és a síkra csiszolt keret mögé rejtett navigációs tudás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat

Dotkom