Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefon kihangosítónak is használható a TomTom Via

Kütyük

Telefon kihangosítónak is használható a TomTom Via

Hangutasításokkal is vezérelhetjük a TomTom legújabb navigációs rendszerét.

TomTom Via GPSA TomTom Via a középkategóriás készülékekre hozza el az olyan prémium funkciókat, mint a telefonos kihangosítás vagy a hangvezérlés. A felhasználók beállíthatják az általuk használni kívánt legfontosabb címeket és egyszerű utasításokkal, biztonságosan irányíthatják készülékeiket anélkül, hogy közben a kezüket le kellene venniük a kormányról vagy a tekintetüket az útról. A Bluetooth-os telefonos kihangosítás szintén a biztonságos vezetést szolgálja, így a TomTom készülékek mobiltelefon-kihangosítóként is használhatók.

Főbb jellemzők
– telefonos kihangosítás Bluetooth-on keresztül (opcionális)
– integrált rögzítő és a forgatást érzékelő kijelző
– IQ Routes
– sávnavigáció (Advanced lane guidance)
– utcanevek hangos felolvasása
– 11 cm (4,3 col) vagy 13 cm (5 colos) érintőképernyő
– TomTom Speed Cameras, sebességmérő kamera figyelmeztetés
– hangvezérlés

A felhasználók további olyan hasznos funkciókat is megkapnak, mint például a TomTom Speed Camera (sebességmérő kamera) figyelmeztetések. Ennek a funkciónak a segítségével a felhasználók idejében értesülhetnek arról, ha az utazásuk közben telepített sebességmérő kamerákhoz érkeznek. Emellett a készülék megbízható érkezési időpont információval (ETA – Estimated Time of Arrival) is szolgál, mindezt a TomTom felhasználók millióitól érkező IQ Routes sebességadatai alapján.

A TomTom Via a kényelmi szempontokat előtérbe helyezve új, behajtható rögzítővel érkezik. A tartó a készüléket könnyen rögzíti a gépkocsi szélvédőjéhez és egy opcionális rögzítő talp használatával akár 180 fokban is elforgathatóvá teszi. A készülék szenzora automatikusan a megfelelő irányba fordítja a készülék kijelzőjét.

Új felhasználói interfészének, valamint a különböző méretben elérhető (11 cm-es 4,3 colos és 13 cm-es 5 colos változat) kijelzőknek köszönhetően a felhasználók átlátható és egyszerűen kezelhető navigációt tarthatnak kezükben. Újabb és részletgazdagabb térképekkel kerül forgalomba (több mint 2 millió hozzáadott kilométer a térképadatbázisban) a szálhúzott alumínium külső és a síkra csiszolt keret mögé rejtett navigációs tudás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés