Connect with us

technokrata

Hogyan csináljam? – videós segítség magyarul

Kütyük

Hogyan csináljam? – videós segítség magyarul

Több száz főzési tanács és recept, tánc-, gitár- és mixersuli, sminkelési, háziállat-tartási, továbbá szoftveres, például Photoshop tippek-trükkök.

Számokban
– eddigi videómegtekintések száma: 12,1 millió (saját oldalon, beágyazás nélkül)
– közel 100 ezer regisztrált felhasználó
– majdnem 3000 darab válogatott, ellenőrzött videotipp
– összes videó hossza: 174 óra
– tippvideók átlagos hossza: 4 perc
– rovatvezető szakértőink száma: 57

Három éves az ingyenes oktatóvideókat tartalmazó VideoSmart.hu. Több ezer “Hogyan csináljam?” kérdésre videón kaphatunk választ – akkor és ott, amikor tényleg szükség van rá: a konyhában tojásos nokedli készítése közben, a suliban az évnyitón nyakkendőkötéskor, a kocsmában a haverok szórakoztatására, a Rubik kocka kirakásakor, ünnepi ebéd előtt szalvétát hajtogatva, a szilveszteri pezsgőbontáskor vagy a tükör előtt sminkelve. Több száz főzési tanács és recept, tánc-, gitár- és mixersuli, sminkelési, háziállat-tartási, továbbá szoftveres, például Photoshop tippek-trükkök állnak ingyenesen a látogatók rendelkezésére. A videók többségét a VideoSmart stábja forgatta, de a felhasználók által feltöltött, ellenőrzött tanácsok is elérhetők a népszerű mobilokon.

Nem kell semmiféle alkalmazást telepíteni, elég begépelni a www.videosmart.hu címet a mobiltelefon böngészőjében – az oldal automatikusan érzékeli, hogy milyen mobilról érkezik a látogató, és az arra optimalizált verziót mutatja. A videók szinte minden ma ismert okostelefonnal lejátszhatók: működik iPhone iOS és Android operációs rendszer alatt, Symbiant futtató Nokia, továbbá Windows Mobile és BlackBerry mobiltelefonokon is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom