Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy ágyban Pamela Andersonnal

Kütyük

Egy ágyban Pamela Andersonnal

Nokia reklámkampány a szőke kebelcsodával.

Még jobb felbontás, még nagyobb memória, még gyorsabb processzor, még-még-még… Van egy határ, ami után már a geek felhasználók is csak nehezen hozhatók lázba, hiába jobb valamiben egy okostelefon az elődeinél/riválisainál. Mit tehet ilyenkor egy marketinges, ha el akarja adni a terméket? Elsősorban nem a készülékre koncentrál, hanem egy életérzést akar eladni; és/vagy beveti a végső fegyvert: a nőt.

Pamela Anderson

Ezt tette a Nokia is, legújabb, N8-as telefonja kapcsán. Nem is akárkit – a 90-es évek szexszimbólumát, Pamela Andersont kérték fel a finnek a reklámkampányhoz, amire a szőkeség rábólintott (nyilván ebben nagy szerepe volt annak a vaskos csekknek is, amit a kezébe nyomtak). A szeptember végén (valamikor 25-e és 30-a között) megjelenő készülék tehát az egykori Playboy nyuszi kezei között bontogatja szárnyait – ilyenkor a férfiember el is gondolkodik, ha a boltban Pamelát is választani lehetne…

Nokia N8

Azoknak, akiket érdekelnek az okostelefon paraméterei is, eláruljuk, hogy egyáltalán nem elhanyagolandó a tudása. Sőt, mi több, komoly figyelmet érdemel, hiszen olyan tulajdonságokkal emelkedik ki a tömegből, mint 12 megapixeles (igen, tizenkettő) kamera, amivel akár HD videót (720p) is rögzíthetünk. A Symbian^3-at futtató okostelefon a grafikus megjelenítést hardveresen gyorsítja, illetve többérintéses zoomolásra képes. 640×360 pixeles AMOLED kijelzője érintésérzékeny (kapacitív). 16 GB-nyi belső tárterülettel rendelkezik, 256 MB-nyi RAM-mal, és egy 680 MHz-es ARM 11 processzor hajtja meg. Természetesen ellátták Wi-Fi-vel (b/g/n), illetve GPS és 3G képességekkel is rendelkezik.

További részletek a telefonról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés