Connect with us

Tom és Jerry az Interneten

Kütyük

Tom és Jerry az Interneten

Megelevenednek a klasszikus rajzfilmek szereplői, akár játszani is lehet velük.

Rozsaszin parducA Turner Broadcasting System klasszikus rajzfilmeket tartalmazó csatornája, a Boomerang elindította vadonatúj weboldalát Magyarországon, Romániában és Lengyelországban. A magyar változat elsősorban a legkisebbeknek és a családoknak szóló szórakoztató és biztonságos időtöltés a világhálón.

A web 2.0 elemekben gazdag oldal színes és mulatságos látványvilága a szülők és a gyerekek számára egyaránt ismerős és kedvelt rajzfilmekből épül fel. Az oldalra látogatók gazdag videoösszeállítást találnak itt kedvenc Boomerang rajzfilmjeikből, játékokkal játszhatnak (puzzle, maszk készítés, alkotó játékok, klasszikus, pontszerző játékok), valamint ötleteket meríthetnek közös programokhoz, vagy egyéb szabadidős elfoglaltságokhoz. A honlapon havonta megújuló nyereményjáték is várja a klasszikus rajzfilmek szerelmeseit.

Boomerang
A Boomerang csatornán olyan világhíres, időtlen rajzfilmeket nézhet az egész család, mint a Scooby-Doo, a Tom és Jerry, a Bolondos Dallamok vagy a Frédi és Béni. A szülők megtalálják itt régi kedvenceiket, akik visszaidézik a felhőtlen gyerekkort, de az új generációt is magukkal ragadják a Rózsaszín párduc, a Turpi Úrfi, a Hong Kong Phooey, a Flúgos Futam, vagy a Tapsi Hapsi bolondos történetei.

A Boomerang elérhető Belgiumban, Bulgáriában, Bahrainben, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Cipruson, Franciaországban, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Dél-Afrikában, Spanyolországban, a Közel-Keleten, Hollandiában, Oroszországban és az Egyesült Királyságban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom