Connect with us

technokrata

Kétujjas zoom, mágneses tartó: TomTom GO 1000 sorozat

Kütyük

Kétujjas zoom, mágneses tartó: TomTom GO 1000 sorozat

Gyors és pontos navigálást ígérnek a TomTom új készülékei.

A TomTom GO 1000 és 1005 modellek a vállalat első olyan navigációs megoldásai, amiket folyadékkristályos kapacitív érintőképernyővel szereltek. Az új kijelzőhöz egy új felhasználói interfész párosul, ami szintén az interaktív navigációs élményt hivatott erősíteni. Ezt szolgálja a kétujjas zoom, vagy a menük gördítése is; a könnyebb használatot pedig a GO 1005 extra nagy méretű 13cm-es (5 colos) érintőképernyője biztosítja.

TomTom GO 1005

Teljesen új tartószerkezettel érkezik a sorozat: az Easy Click mágneses tartó a készülék dokkolását valamint a rögzítőről történő levételét is gyorsabbá és kényelemesebbé teszi. A felhasználónak mindössze annyi a dolga, hogy a GO készüléket a rögzítőhöz tartsa és az könnyedén a helyére ugrik.

De nem csak kívül újult meg a navigációs eszköz: a felhasználók elérhetik a TomTom Speed Camera sebességmérő kamerákat előrejelző funkciót is. A készülék előretelepítve tartalmazza a fix sebességmérő kamerákat, ami kiegészül a TomTom felhasználók által jelentett sebességmérő kamerákat tartalmazó adatbázissal. A készülék hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót, amennyiben az útvonalon sebességmérő készülék található.

TomTom GO 1000

A készülék új processzorának köszönhetően a felhasználók még gyorsabb útvonal-kalkulációhoz jutnak, amit az IQ Routes TomTom felhasználók millióitól gyűjtött valódi sebességadatok alapján kalkulál. Minden GO 1000 készülék még újabb és részletgazdagabb 45 országos Európa-térképekkel kerül forgalomba, ami több mint 2 millió hozzáadott kilométert tartalmaz, valamint egy minden eddiginél részletesebb POI adatbázist is (üzleti telefonszámok, nyitvatartási idők stb.).

A két navigációs eszköz 2010 utolsó negyedévében válik elérhetővé a hazai felhasználók számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom