Connect with us

ISDN telefonálás a Gigasettől

Kütyük

ISDN telefonálás a Gigasettől

Digitális képkeretként is használható.

A Gigaset DX600A ISDN nagy hangsúlyt helyez az áttekinthetőségre és a használhatóságra: menüje egy 8,9 centiméter (3,5″) színes TFT kijelzőn jelenik meg, amely – ha képeket töltünk a készülékre – diavetítő funkcióval rendelkező digitális képkeretként is használható. Ötirányú billentyűje hivatott a menüpontok között navigációt szolgálni. A rendszeren belül teljes sávszélességű minőséget (HDSP kompatibilis kézibeszélőkkel), és teljes kétirányú (full-duplex) kihangosíthatóságot kínál; illetve 5 egyszólamú és 16 polifonikus csengőhang között enged választani, sőt, az ingyenes QuickSync szoftver segítségével további csengőhangok is rátölthetők a készülékre.

Gigaset DX600A telefon

A beépített telefonkönyvben akár 750 bejegyzés is tárolható, családi és utónévvel, három telefonszámmal, e-mail-címmel, valamint születésnappal. A kapcsolati bejegyzésekhez fotó is csatolható, így a híváshoz arc is rendelhető. A Gigaset Quick Sync szoftver segítségével a bejegyzések PC-vel és Mac-kel is szinkronizálhatók, míg a vCard bejegyzések Bluetooth kapcsolaton keresztül mobiltelefonra is továbbíthatók. Amennyiben a készülék Ethernet portján keresztül PC-hez csatlakozik, közvetlen tárcsázás is lehetséges a CTI (számítógép-telefon integráció) segítségével, például a Microsoft Outlook programból. Az Internethez való kapcsolódás tovább bővíti a lehetőségeket az online címjegyzékekhez és szakmai telefonkönyvekhez való hozzáféréssel, valamint lehetővé teszi egy szám visszamenőleges keresését, így azonosítható a híve neve és címe. A készülék hat szabadon programozható funkciógombbal rendelkezik, a gyakran használt funkciók és telefonszámok gyors elérése végett.

A készülékhez hat vezeték nélküli kézibeszélő, illetve analóg kapcsolaton keresztül faxgép is kapcsolható. A két, egyidejűleg használható Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi Bluetooth fejhallgatók, mobiltelefonok vagy személyi számítógépek csatlakoztatását. A mobiltelefon hívása, illetve a mobil hálózaton keresztül kimenő hívások DECT kézibeszélőkről is indíthatók, miközben a mobilkészülék a töltőbölcsőjében van, illetve olyan helyen, ahol jó a hálózati vétel. Amennyiben a telefonkészülék az Ethernet kapcsolaton keresztül csatlakozik az Internethez, további online szolgáltatások jeleníthetők meg, például RSS hírcsatornák, időjárási előrejelzések, illetve eBay figyelő. Az Internet-kapcsolat segítségével szoftverfrissítések is letölthetőek.

A Gigaset DX600A ISDN az ISDN fővonalhoz csatlakoztatott ISDN rendszerként, illetőleg egy ISDN/VoIP routerrel vagy telefonrendszerrel kombinációban a belső S0 buszhoz kapcsolódva használható. Olyan ISDN funkciókra képes, mint a 10 MSN-szám kijelölése, 2 egyidejű hívás, brókerhívás, konferenciahívás, hívástovábbítás, hívástartás stb. Az utolsó 30 nem fogadott hívás az azokhoz tartozó CLIP információkkal együtt megjeleníthető. A három üzenetrögzítő összesen 55 percnyi üzenet rögzítésére képes, ami szabadon megosztható és konfigurálható a három telefonszám között. Az egyes üzenetrögzítők egyéni bejelentései és üzenetszövegei, illetve az üzenet és az üzenetrögzítő funkció közötti automatikus váltás időzítő segítségével lehetséges.

Környezetbarát tervezés
A Gigaset Communications termékeit Németországban gyártja, magas minőségi és környezetvédelmi szabványok betartása mellett: hatékony gyártási módszereket és újrafelhasználható anyagokat alkalmaz, és biztosítja a gyártott eszközök alacsony energiafogyasztását és sugárzási szintjét. A Gigaset DX600A ISDN készülék ECO DECT technológia alkalmazásával készült. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis, vezeték nélküli Gigaset kézibeszélők csatlakoztatása esetén a felhasználók ECO üzemmódban 80%-kal alacsonyabb átviteli energia-kibocsátás mellett használhatják a készüléket, míg használaton kívül az eszköz egyáltalán nem bocsát ki jelet.

A titán színben elérhető Gigaset DX600A ISDN, 180 eurós áron vásárolható meg; és kiegészíthető a Gigaset C59H, E49H, S79H, SL78H és SL400H kézibeszélőkkel. Szükség esetén a hatótávolság Gigaset jelismétlővel növelhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő