Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért volt elérhetetlen a Facebook

Kütyük

Ezért volt elérhetetlen a Facebook

Számos panasz érkezett kedden a közösségi hálózat instabilitásával kapcsolatban, egy ideig pedig teljesen elérhetetlennek bizonyult a Facebook.

A MySpace kedden végre szinkronizálta tartalmait a világ leglátogatottabb közösségi oldalával. Korábban a Facebook érdemi riválisának látszó, ám a News Corp. válság által derékba tört hirdetési politikája miatt megrekedt, s a süllyesztő felé araszoló MySpace ezzel egy régóta halogatott, ám kulcsfontosságú lépést tett a túlélés irányába. A Facebookot azonban látszólag megviselte a csatlakozás – a közösségi oldal a Twitteren keringő beszámolók szerint már kedd reggel is szokatlanul instabilnak tűnt, koradélután pedig egy ideig teljesen elérhetetlen volt.

A News Corp-nál már tavaly felmerült, hogy a MySpace szolgáltatásait szinkronizálni kellene a Facebookéval (egyúttal a Twitterével is), ám ennek a törekvésnek érdemi jelei egészen a közelmúltig nem látszottak. A MySpace nemrég új dizájnnal jelentkezett, keddtől pedig a Twitter és Facebook alkalmazások programozási felületét (API) is elérhetővé tette saját felhasználói számára.

A lépés elsősorban azért fontos mert a MySpace már az elindulását követően azzal vívott ki elismerést magának, hogy független zenészeknek teret biztosított a rajongóikkal történő kapcsolattartáshoz, ám vonzerejéből sokat veszített azt követően, hogy a Facebook-rajongói oldalai rohamos terjedésnek indultak – figyelmeztettek a CNet.com-nak nyilatkozó szakértők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés