Connect with us

technokrata

Nagyszabású informatikai fejlesztés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Kütyük

Nagyszabású informatikai fejlesztés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A T-Home augusztus 1-jétől a kisvárdai és nyírbátori kistérségek összesen 15 településén biztosít szélessávú internet-, televízió-, valamint telefonszolgáltatást, mindez a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében megvalósult több mint 535 millió forint értékű beruházásnak köszönhető.

Az alábbi településeken válnak elérhetővé a T-Home-szolgáltatások:
Bátorliget
Eperjeske
Jéke
Mezőladány
Nyírderzs
Nyírlövő
Nyírmihálydi
Nyírpilis
Nyírvasvári
Ömböly
Szabolcsbáka
Szabolcsveresmart
Tiszamogyorós
Újdombrád
Újkenéz
 

A fejlesztéssel több mint 22 ezer lakos érheti el a legmodernebb technológiára épülő szélessávú hálózati infrastruktúrát. A beruházás megvalósítója, a pályázat kedvezményezettje és a hálózat tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.

“Nagyon fontosnak tartjuk az információs társadalom hazai fejlődését. Éppen ezért lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk azért, hogy az országban egyre több helyen tudjanak jelenlegi és potenciális ügyfeleink szélessávú hálózatainkra csatlakozni, és így elérhetővé váljon számukra az általunk nyújtott tévé-, telefon- és internetszolgáltatás” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója. A beruházásnak köszönhetően az érintett településeken lakók a szélessávú internet révén új lehetőségekhez juthatnak, ami egyebek között a munkavégzésüket is nagyban megkönnyítheti.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák