Connect with us

technokrata

Mobiltelefon-előfizetést a Tesco-tól

Kütyük

Mobiltelefon-előfizetést a Tesco-tól

Korlátlan SMS, 100 percnyi beszélgetés 2000 forintnak megfelelő brit fontért.

Anélkül, hogy reklámot akarnánk csinálni a brit kiskereskedelmi láncnak, a Tesco üzleteiben szinte mindent meg lehet kapni. A szigetországban már mobiltelefon-előfizetést is, jelentették be múlt héten. Úgynevezett Sim-only szolgáltatást kínál a vállalat, melyhez telefon ugyan nem jár és internetezni sem lehet vele, viszont nagyon kedvező tarifáért cserébe korlátlan SMS-t lehet küldeni. A 6 fontos havidíj még 100 percnyi beszélgetést is magába foglal, ám egyik legfőbb előnye az, hogy a szerződés tényleg csak egy hónapra szól. Ha valaki elégedetlen a minőséggel, akkor 30 nap után dönthet úgy, hogy inkább másik szolgáltatót választ.

A Tesco Mobile és Tesco Telecoms marketingigazgatója, Lance Batchelor a szolgáltatás bejelentésekor elárulta, hogy elsősorban a fiatalabb felhasználókat célozták meg. Felmérések szerint a 16-24 éves korosztály küldi a legtöbb SMS-t, így számukra lehet vonzó a korlátlan üzengetés. A Tesco Mobile által nemrég elvégzett piackutatás úgy találta, hogy a brit szigetországban átlagosan valamivel több mint 30 fontot költenek az SMS-bajnok generáció tagjai mobilelőfizetésre, ami nagyjából 10 ezer forintnak felel meg.

Egyébként nem ez az első próbálkozása a Tesco mobilos részlegének; egy hasonló, 10 fontos ajánlattal már jelen van az alternatív szolgáltató a brit piacon, mely 400 percnyi beszélgetést kínál egy hónapban. Kérdés, hogy hazánkban mikor lesz hasonlóra lehetőség..?

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp