Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech G – teljes játék felszerelés

Kütyük

Logitech G – teljes játék felszerelés

Logitech Wireless Gaming Headset G930 7.1 csatornás Dolby térhangzással, Logitech Wireless Gaming Mouse G700 13 programozható gombbal, Logitech Gaming Keyboard G510 exkluzív GamePanel LCD kijelzővel

A Logitech ma bemutatta három új G-sorozatú játék-kiegészítőjét, a Logitech G930 vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót, a Logitech G700 vezeték nélküli egeret és a Logitech G510 billentyűzetet. A díjnyertes Logitech G-sorozat legújabb tagjai is a maximális teljesítményre lettek kiélezve, hogy a felhasználók – megszabadulva a technikai korlátoktól – tökéletesen elmerülhessenek a játék élményében.

Logitech Wireless Gaming Headset G930 — kötöttségek nélkül
A G930 vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató a 7.1 csatornás Dolby térhangzás segítségével olyan részletgazdag és átérezhető virtuális teret varázsol felhasználója köré, amelyben pontosan hallani lehet az ellenfelek érkezését, még mielőtt azok láthatóvá válnának. A játékosok magas elvárásainak megfelelő minőségű vezeték nélküli adatátvitelt kifejezetten a kétirányú, tömörítetlen hangcsatornák továbbítására fejlesztették ki a Logitech mérnökei, hogy a más vezeték nélküli megoldásokra jellemző hangkésés vagy interferencia ne vonhassa el a játékosok figyelmét.

A G930-on három programozható G-gomb található, melyekkel tökéletesen irányítható a zene, a beszédhang-maszkolás és a chat. Az „emlékező szivaccsal” bevont fejpánt megkímél a kellemetlen szorító érzéstől, a puha fülpárnák pedig csökkentik a fül körüli nyomást és kizárják a bosszantó környezeti zajokat is. Zajszűrős mikrofon gondoskodik róla, hogy csapatunkkal mindig tisztán és érthetően tudjuk egyeztetni a stratégiát. Ha pedig elég kitartóak vagyunk, hogy egyetlen maratoni játék során kimerítsük a 10 órán át működőképes beépített akkumulátort, akkor a tartozék töltőállomáson akár használat közben is könnyen feltölthetjük azt.

Logitech Wireless Gaming Mouse G700 — kezünkben az irányítás
A kifejezetten MMO játékokhoz tervezett, de FPS-ekben is tökéletesen helyt álló G700 vezeték nélküli egér a játék hevében is kényelmes és pontos irányítást biztosít. A 13 különböző, jól elhelyezett vezérlőgombot beprogramozhatjuk egyszerű funkciók vagy összetett makróparancsok végrehajtására is. Ezeket egyetlen mozdulattal könnyen elérhetjük, de soha nincsenek útban, amikor épp nincs rájuk szükség. A teljes sebességű vezeték nélküli adatátvitel másodpercenként 1000 mintavétel közvetítésére képes, így a játékok által támasztott magas igényeknek is megfelel, nem késik, nem hagy ki, és mindeközben egy vezeték nélküli eszköz szabadságát kínálja.

A G700 egér formaterve természetes íveinek köszönhetően jobban illik a kéz alá, így a játék nagyon hosszú időn át kényelmes marad. A gyorscsatlakozós töltőkábel még az egér használata közben is alkalmas az akkumulátor töltésére, és LAN-barát vezetékes adatátvitelre is használható.

Logitech Gaming Keyboard G510 — minden, ami a győzelemhez kell
A G510, kifejezetten játékosoknak kifejlesztett billentyűzet mindent megad, ami a győzelemhez szükséges lehet. A billentyűzeten a háromféle üzemmódba kapcsolható 18 darab programozható G-gomb összesen 54 lehetséges makróparancsot kínál játékonként. Kedvenc játékainkhoz előre eltárolt makróbeállításokat tölthetünk be, de egyszerűen vehetünk fel új parancsokat menet közben is.

A kizárólag a Logitech termékeken található GamePanel LCD kijelző valós idejű információt közvetít a játékból és a számítógép teljesítményéről. A személyre szabható RGB háttérvilágítással a gombok éjjel és nappal is mindig jól láthatóak maradnak. A billentyűzetbe épített 3,5 milliméteres jack csatlakozókra analóg headsetet kapcsolhatunk, és hangunk az USB összeköttetésen keresztül már digitálisan jut a számítógéphez.

Ár és elérhetőség
A Logitech Wireless Gaming Mouse G700 ajánlott fogyasztói ára €99,99, a Logitech Wireless Gaming Headset G930 ajánlott fogyasztói ára €179, a Logitech Gaming Keyboard G510 ajánlott fogyasztói ára pedig €99,99. További információk a logitech.com/g-series oldalon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés