Connect with us

technokrata

10.000 Euró értékű ötlet

Kütyük

10.000 Euró értékű ötlet

Indul az Internetes üzletre vonatkozó nemzetközi verseny.

Már szeptemberben megismerjük a legérdekesebb Közép-Kelet Európai Internetes üzletet. Az ötlet szerzője vagy szerzői – akik az Allegro legnagyobb lengyel Internetes aukciós portál által szervezett „Start with e-nnovation” című verseny nyertesei – megkapják a 10.000 Eurós nyereményt saját projekt fejlesztésére valamint megvalósítása és népszerűvé tétele elősegítésére.

Fókuszban az E-Üzlet
A verseny azoknak a személyeknek szól, akiknek ötletük van az e-üzlettel kapcsolatosan – innovációs szerviz, Internetes cég, új működés terén – tehát mindennel, ami forradalmasíthatja az Internetet. A versenyben Magyarország, Csehország, Lengyelország, Oroszország, Ukrajna és egyéb Közép-Kelet Európai országok lakói vehetnek részt.

– Ötlet bejelentéshez elég 2010. augusztus 16-ig megküldeni a projekt leírását, annak rövid ismertetésével együtt – mondja Magdalena Krukowska az Allegro Csoport PR osztály munkatársa. – Az összes megküldött jelentkezés közül augusztus 30-ig egy nemzetközi zsűri öt végjátékost választ ki, akiknek ötletei a legnagyobb képességgel rendelkeznek – adja hozzá.

Az első szakasz nyertesei bemutathatják a projektjeit a világhírű bloggereknek, vállalkozóknak és az e-üzlettel foglalkozó személyeknek, akik szeptemberben „Közép-Európai e-nnovation – e-commerce” című konferencián találkoznak Lengyelországban. Az utazási és a részvételi költségeket a verseny szervezője fedezi. Projekt ismertetése után zsűri kiválasztja a legjobb Közép-Kelet Európai Internetes üzlet ötletet és díjazza a nyertest.

Értékelésre kerül:
– az ötlet innovációs jellege,
– az ötlet bevezetés esélye és lehetősége az IT-piacon,
– a vállalkozás fejlesztéséből adódó potenciális előnyök.
A zsűri tagjai az új Internetes vállalkozások és a venture capital beruházások szakértői.

Jelentkezés az e-nnovation.pl/zglos-projekt honlapon található nyomtatványon fogadható el.

Több információ az e-nnovation.pl/o-konkursie honlapon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp