Connect with us

technokrata

Magyar fejlesztés az iPhone-appok TOP3 listáján

Kütyük

Magyar fejlesztés az iPhone-appok TOP3 listáján

Olyan népszerű alkalmazásokat utasított maga mögé, mint a Grand Theft Auto vagy a Free Sex Positions.

A Sanoma Mobilmédia üzletága által fejlesztett „Sport 24 Foci VB” alkalmazás a világversenyre készített appok között a legnépszerűbb magyar alkalmazás volt az App Store-ban. A letöltés szerinti TOP25-öt napokon át vezette, sőt, a VB teljes ideje alatt megtalálható volt a TOP3-ban, nem ritkán az első helyen. A letöltési toplistákban olyan népszerű alkalmazásokat utasított maga mögé, mint például a Grand Theft Auto vagy a Free Sex Positions.

Foci VB 2010 Sanoma iPhone.jpg

Az egy időben – különböző nyelveken – hét országban megjelent alkalmazás a holland, finn és cseh toplisták első helyét is megszerezte. A „Sport 24 Foci VB”-t 6 hét alatt a hét országban összesen 45 ezer iPhone-ra telepítették (Magyarországon 12 ezerre). Az alkalmazás egyik speciális eleme a mérkőzésekhez beállítható figyelmeztető és eredményértesítő volt, 6 hét alatt a meccsek kezdetéről összesen 347 246; az eredményekről pedig összesen 561 448 értesítő került kiküldésre.

Beszédes adat, hogy összesen csaknem 1 millió meccshez kapcsolódó értesítést kaptak a felhasználók, a hét országból naponta pedig átlagosan 12-13 ezer látogató nézte a VB statisztikáit az alkalmazáson keresztül. Emellett 7 országból 178 felhasználó értékelte és 270 üzent a szerkesztőknek.

Magyarországon naponta legalább 6000 ember vette elő iPhone-ját a foci VB app miatt, ahol számos háttérinformáció olvasása mellett, lehetőségük volt percről-percre követni a meccseket folyamatos élő közvetítésnek köszönhetően, valamint az eredményeket azonnal megosztani a népszerű közösségi portálokon és hálózatokon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák