Connect with us

technokrata

Időalapú adatroaming-csomag

Kütyük

Időalapú adatroaming-csomag

A Vodafone Magyarország július 1-től bevezet egy új, időalapú, kedvezményes roaming csomagot is a MobilWeb Roaming-ot.

Az új napidíjas adatroaming-csomag elsősorban az okostelefonok használóinak nyújt majd kedvezményes hozzáférést utazásaik során e-mail üzenetek küldéséhez és közösségi alkalmazások futtatásához. 1 290 forint napidíjért 5MB roaming-adatforgalom vehető igénybe az összes európai uniós tagállamban, Horvátországban és Svájcban, bármely olyan hálózaton, amellyel a Vodafone Magyarország adatroaming szerződést kötött. Internezésre a Connect Roaming csomagot ajánlják, ami az első időalapú roaming adattarifa Magyarországon, 3 200Ft napidíjért kínál 50MB roaming adatforgalmat. A kedvezményes ajánlatok adatforgalma egyaránt felhasználható internet-, wap- és BlackBerry-szolgáltatásokra. A cég csomagajánlatai közül 2010. július 1-jétől lesz elérhető új, napidíjas adatroaming-csomagjuk, mely a nyári élmények azonnali online megosztását teszi majd elérhetővé.

Az adatroaming-limitnek köszönhetően pedig biztosítható, hogy az egy számlázási ciklusra jutó adatroaming-forgalmi költés ne haladjon meg egy előre meghatározott összeget. Az előre beállított limit 80 százalékának elérésekor sms-ben kap tájékoztatást az előfizető, a számlázási limit 100 százalékának eléréséről pedig újabb sms-ben értesülhet, a limit elérésekor az adatroaming-hozzáférést pedig szüneteltetik a számlázási ciklus hátralevő részében, kivéve, ha ügyfél ettől eltérően rendelkezik.

Az adatroaming-limit szolgáltatás nem kizárólag az EU területén érvényes, a Vodafone ügyfelei a világ bármely táján roamingolva biztonságban érezhetik magukat (például Horvátországban is). Azon ügyfelek részére, akiknek a havi 17 220 forintos limit túl magas, július 1-jétől választható lesz egy havi 3000 forintos limit is. Emellett elérhető az adatroaming-számlainfó szolgáltatás is, amelynek segítségével az ügyfelek bármikor lekérdezhetik aktuális adatroaming-költésüket egy sms segítségével (az ARK kódot kell sms-ben elküldeni az 1751-es számra [+36707001751], és válaszüzenetben megkapják az adott számlaciklusra érvényes költést). A forgalmi alapú adatroaming esetén 100 kB-os egységek kerülnek számlázásra, zónától függően 185,5-332 forintos áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom