Connect with us

technokrata

Új Logitech fülesek: rosszabb körülmények között is jobb minőség

Kütyük

Új Logitech fülesek: rosszabb körülmények között is jobb minőség

Természetesebb beszédhang, kisebb sávszélesség-igény – ezt ígéri a vállalat két új headsete.

Optimalizált hangátvitel
A Skype technológiája a hanghullámokat nagyobb frekvenciatartományban közvetíti, így a beszédhang sokkal természetesebbnek hangzik. Ugyanakkor feleakkora sávszélességet használés valós időben optimalizálja az adatforgalmat, a hálózati terheltségtől függően.

A két új, szuper szélessávú audió technológiát támogató Logitech mikrofonos USB fejhallgató – a gyártó állítása szerint – internetes telefonhívás esetén is olyan tisztán szól, mintha ugyanabban a szobában lennénk, mint beszélgetőpartnerünk. Mindkét fejhallgató a bosszantó háttérzajokat kiszűrő, könnyen félrehajtható mikrofonnal rendelkezik, és kompatibilis a Logitech Vid HD, a Windows-os Skype 4.0 (vagy újabb) és a Mac-es Skype 2.8 (vagy újabb) szoftverekkel.

A Logitech Laptop Headset H555 60 eurós javasolt fogyasztói áron, míg a Logitech USB Headset H530 50 eurós javasolt fogyasztói áron jelenik meg, még ebben a hónapban.

Logitech H530.jpg

Logitech USB Headset H530
Lézerrel finomhangolt hangsugárzói és a teljesen digitális USB adatátvitel gondoskodnak az internetes hang- és videotelefon hívások, a zenék, a filmek és a játékok magas hangminőségéről. A fülpárnán elhelyezett vezérlőgombok segítségével beállíthatjuk a nekünk megfelelő hangzást egy beszélgetéshez, zenehallgatáshoz vagy videojátékhoz. A párnázott szivacsos fejpánt és a puha fülpárnák kényelmes viseletet biztosítanak.

Logitech Laptop Headset H555
Logitech H555.jpgA kicsire összecsukható Logitech Laptop Headset H555 azoknak készült, akik gyakran utaznak. A fej mögötti kialakítás, a beállítható fülpárnák és a könnyű kivitel gondoskodnak a kényelmes, személyre szabható viseletről. Az USB kapcsolatnak köszönhetően teljesen digitális sztereóhangzást élvezhetünk, legyen szó internetes telefonálásról, zenehallgatásról, filmnézésről vagy játékokról.

Logitech headsetekSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom