Connect with us

technokrata

Hetijeggyel olcsóbban lehet roamingolni

Kütyük

Hetijeggyel olcsóbban lehet roamingolni

Aki jól választ roamingtarifát nyaralásához, akár 20 ezer forintot is megtakaríthat. A Vodafone Passport Hetijegy a június 15-i indulás óta már több ezer felhasználónak tette lehetővé, hogy hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon telefonálhasson.

A valamivel több mint két hete elindított szolgáltatás segítségével külföl- dön heti 1990 forintért hazai percdíjakon lehet telefonálni, kapcsolási díj nélkül. Az egyszerűen igénybe vehető ajánlat segít abban, hogy a Vodafone előfizetői további költségek és nehézségek nélkül telefonálhassanak úgy, ahogy azt itthon megszokhatták.

A szolgáltatás hét napon keresztül biztosítja a kedvező percdíjakat az Európai Unió területéről, valamint Horvátországból és Törökországból. A roaming hetijegy egymás után többször is megrendelhető sms-ben a P7 kód 1270-es számra való elküldésével. A szolgáltatás külföldről is aktiválható. A hazai percdíjak minden megrendelt időszakban addig érvényesek, amíg vagy az indított vagy a fogadott hívásforgalom mennyisége nem éri el a 200 percet. Ennek elérésekor a Vodafone szöveges üzenetben értesíti az ügyfelet.

“A gyorsan népszerűvé vált kedvezmény segítségével az ügyfelek több ezer forintot spórolhatnak meg – napi 20-20 perc valamely uniós országból indított, illetve fogadott hívás esetén egy hét alatt körülbelül 20 000 forinttal kevesebbet kell fizetniük, mintha az EU által meghatározott roamingtarifákon beszélgettek volna magyarországi ismerőseikkel. Horvátország és Törökország esetében ez a kedvezmény még jelentősebb, hiszen ezekben az országokban a roaminghívások árai az EU-s szintnél magasabbak” – mondta el Tábori Tamás, a Vodafone nagykereskedelmi igazgatója. Az indulás óta eltelt időszak alapján Horvátország a legnépszerűbb célpontja a Passport Hetijegy felhasználóinak. A Vodafone statisztikái szerint ugyan az előfizetői éves szinten Németországban roamingolnak a legtöbbet, a nyári hónapokban azonban a tengerpartjáról közismert déli szomszédunk rendszeresen átveszi a vezetést.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom