Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs Messenger

Kütyük

Újgenerációs Messenger

Elindult a Windows Live Essentials nyilvános bétája.

A Windows Live Essentials új béta verziója egyesíti a számítógép és a felhő legjobb funkcióit. A Windows 7 segítségével a felhasználók maguk dönthetnek a tartalmak megosztásának módjáról. Az Essentials csomag letölthető béta verziójában megtalálható a Windows Live Fotótár, Movie Maker, Mail és Sync megújult változata. Emellett említést érdemel a Windows Live Messenger, melynek továbbfejlesztett funkciói között megtalálható a nagyfelbontású (HD) videocsevegés is. Az új közösségi lehetőségeknek köszönhetően a felhasználók és barátaik közösségi hálózatai és megosztásai egy helyen is megtalálhatók, így még könnyebb tartani a kapcsolatot az ismerősökkel.

Windows live messenger.jpg

A Fotótár új verziója a fotókollázs funkcióval bővült, amely a fényképeken a legjobb részeket kiválasztja, majd ezeket kollázzsá alakítja. Az arcfelismerés révén a Fotótár képes automatikusan felismerni a fényképeken szereplő személyeket. Az új Movie Makerrel megoszthatók a fényképek és videók az ismerősökkel. Percek alatt áttűnést, feliratokat és háttérzenét lehet társítani a fényképekhez és videókhoz, video- és hangszerkesztési funkciójával pedig beleilleszthetők a filmbe az egyes video- vagy hanganyagok legjobb részei.

A Windows Live Mailben lehetőség van az e-mail fiókok rendszerezése – a felhasználók egy helyen kezelhetik e-mail fiókjaikat, naptáraikat, RSS-hírcsatornáikat, névjegyeiket és hírcsoportjaikat. Említést érdemel az offline hozzáférés, a beszélgetések rendezése valamint a megosztott naptárak. A Windows Live Sync pedig több PC (és akár Mac) közötti szinkronizációt segíti elő – szinkronban tartja a számítógépek között a kiválasztott mappákat – dokumentumokat, képeket, zenéket és egyebeket. Ha az egyik számítógépen módosul egy fájl, akkor az automatikusan szinkronizálva jelenik meg a többi gépen az internetre való csatlakozás után.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés