Connect with us

technokrata

Mobilt a Red Bulltól?

Kütyük

Mobilt a Red Bulltól?

Mobilszolgáltatóvá vált az energiaital-gyártó.

3 készülékkel és két díjcsomaggal indul a virtuális szolgáltató: a Red Bull Mobile jövő hét elejétől kínál mobilozási lehetőséget az érdeklődők számára. A Telenorral közösen indítandó projekt ötletgazdájának nem ez lesz az első ilyen próbálkozása: német nyelvterületen már nem teljesen ismeretlen a Red Bull, mint mobilszolgáltató márkanév. Érdekesség, hogy erre a telefonokat és előfizetéseket ajánló oldal URL-je is utal (a többi linket sikerült magyarra szabni).

red bull mobile.jpg

Kik jelentik a Red Bull Mobile célközönségét? Nos, van némi átfedés a Djuice célcsoportjával, de az energiaital-gyártó nem pusztán a fiatalokat akarja elérni, hanem az aktív életvitelt folytató fiatal és középkorú magyarok között akar hódítani. Számukra kínálja SimplyAll és SimplyAll+ szolgáltatását 5500 és 10500 forintos áron. Előbbi 200 perc belföldi beszélgetést, 200 darab szöveges és multimédiás üzenetet, illetve 200 MB-nyi internetes adatforgalmat foglal magába, míg az utóbbi esetében mindenből a dupláját kapja az előfizető.

Két androidos okostelefont és egy Symbian eszközt kínál a Red Bull Mobile: az első kettő az RBM2 (melyet direkt az energiaital-gyártó részére gyártott a Huawei) és a Samsung Galaxy Spica készüléke, míg a finnektől a Nokia 5320 kelleti magát. GPS, érintőképernyő, sokmegapixeles fényképező (további részletek) – 1-től 35000 forint közötti áron vásárolhatók meg a telefonok; attól függően, hogy milyen előfizetést választ hozzá a leendő felhasználó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom