Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ja, és a háttérben navigálok is!

Kütyük

Ja, és a háttérben navigálok is!

A frissített TomTom alkalmazás lehetővé teszi, hogy más iPhone alkalmazás futtatása közben is megkapjuk a megfelelő navigációs utasításokat.

tomtom navigáció iphone-on.jpgMegjelent a TomTom új iPhone-ra optimalizált navigációs megoldása az Apple App Store-ban. A TomTom app for iPhone 1.4-es verziója iOS4 kompatibilis és támogatja a multitaskingot, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók akár más iPhone alkalmazás futtatása közben is megkapják a megfelelő navigációs utasításokat. Használatával – iOS4-en futó iPhone 3GS és a harmadik generációs iPod Touch esetében – lehetővé válik a folyamatos navigáció telefonálás közben is. A felhasználó nyugodtan fogadhat illetve kezdeményezhet hívásokat, mert telefonálás közben is biztosítva van a folyamatos hangos navigáció. IPhone 3GS-en pedig a felhasználok más alkalmazásokat is futtathatnak a készülékeiken, mégsem kell lemondaniuk a navigáció nyújtotta előnyökről, hiszen a navigációs hangutasítások így is tisztán, érthetően hallhatók a háttérben.

További újdonságok
– Új, frissített térkép: Tekintettel arra, hogy a globális úthálózat évente hozzávetőleg 15%-os változáson megy keresztül, a TomTom az új 1.4-es verzióval ismét frissítette térképeit, melyek az alkalmazás frissítésekor teljes egészében, egy csomagban kerülnek telepítésre a készülékre, így nem kell aggódni egyéb mobil vagy roaming díj miatt sem.
– Útvonalmegosztás: A felhasználók megoszthatják rokonaikkal, barátaikkal, ismerőseikkel aktuális pozíciójukat, úti céljukat és útvonalaikat e-mailben.
– Indulási értesítő: Értesítéseket kaphatnak a felhasználók a tervezett útvonalról és hozzáadhatják azt saját naptáraikhoz, így az iPhone figyelmeztetni fogja őket a megfelelő időpontban, indulás előtt.
– Öko-útvonal: A navigációs alkalmazás a TomTom felhasználók milliói által gyűjtött adatok alapján mindig az alacsonyabb káros anyag kibocsátást és a kisebb ökológiai szennyezést eredményező útvonalat fogja javasolni.
– Autós ikonok: Szabadon személyre szabhatóvá vált a navigációs alkalmazás, új autós ikonokkal, szimbólumokkal és színekkel.

Érdemes tudni, hogy a TomTom app for iPhone 1.4-es verziója OS 3.0 operációs rendszeren is fut, de a frissített szoftver összes funkciója, teljes egészében az iOS4-es iPhone frissítés megszerzésével használható tökéletesen.

Ár és elérhetőség
A TomTom app for iPhone az App Store-on keresztül vásárolható meg. A teljes-Európa és egyéb regionális térképek iPhone 3G-re, iPhone 3GS-re és iPod Touch-ra szintén elérhetők. A TomTom App for iPhone ára régiótól és térképfajtától függően változhat. Magyarország térképe a Kelet-Európa térképcsomag részeként érhető el 60 eurós áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés