Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hat iPhone4-et vásárolnak másodpercenként

Kütyük

Hat iPhone4-et vásárolnak másodpercenként

Összesen 1,7 millió iPhone 4-et vásároltak világszerte a készülék világpremierjét követő első három napon. Túlkereslet van.

Az Apple hétfői közleményében elismerte, hogy a június 24-e óta vásárolható iPhone 4 iránti kereslet túlszárnyalta a kínálatot. Emiatt Steve Jobs Apple-vezérigazgató a vásárlók elnézését kérte, és egyúttal a cég legsikeresebb termékpremierjének nevezte az iPhone 4-ét.

A közleményből kiderült, hogy az alulkínálat ellenére az első három napon összesen 1,7 millió darab készüléket adtak el. Az iPhone 4 San Franciscó-i bemutatója óta az Apple részvényei 7 százalékkal drágultak.

A júniussal kezdődő negyedévben 8,5 millió darab készülék fogyhat – írja a MarketWatch Chris Whitmore-ra, a Deutsche Bank elemzőjére hivatkozva. Whitmore szerint nemcsak a rövid-, hanem a hosszú távú növekedési kilátásai is jók az iPhone-eladásoknak.

A negyedik generációs iPhone vékonyabb és gyorsabb mint elődjei, valamint egy sor új képességgel rendelkezik. A 16 gigabyte-os modellt 199 dollárért, a 32 gigabyte-os verziót 299 dollárért lehet vásárolni, és az Egyesült Államokban továbbra is az AT&T mobilhálózat az Apple kizárólagos partnere.

Az iPhone piacra dobása ugyanakkor nem volt teljesen zökkenőmentes, több felhasználó hálózati jelproblémákra és elszíneződésre panaszkodott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés