Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hat iPhone4-et vásárolnak másodpercenként

Kütyük

Hat iPhone4-et vásárolnak másodpercenként

Összesen 1,7 millió iPhone 4-et vásároltak világszerte a készülék világpremierjét követő első három napon. Túlkereslet van.

Az Apple hétfői közleményében elismerte, hogy a június 24-e óta vásárolható iPhone 4 iránti kereslet túlszárnyalta a kínálatot. Emiatt Steve Jobs Apple-vezérigazgató a vásárlók elnézését kérte, és egyúttal a cég legsikeresebb termékpremierjének nevezte az iPhone 4-ét.

A közleményből kiderült, hogy az alulkínálat ellenére az első három napon összesen 1,7 millió darab készüléket adtak el. Az iPhone 4 San Franciscó-i bemutatója óta az Apple részvényei 7 százalékkal drágultak.

A júniussal kezdődő negyedévben 8,5 millió darab készülék fogyhat – írja a MarketWatch Chris Whitmore-ra, a Deutsche Bank elemzőjére hivatkozva. Whitmore szerint nemcsak a rövid-, hanem a hosszú távú növekedési kilátásai is jók az iPhone-eladásoknak.

A negyedik generációs iPhone vékonyabb és gyorsabb mint elődjei, valamint egy sor új képességgel rendelkezik. A 16 gigabyte-os modellt 199 dollárért, a 32 gigabyte-os verziót 299 dollárért lehet vásárolni, és az Egyesült Államokban továbbra is az AT&T mobilhálózat az Apple kizárólagos partnere.

Az iPhone piacra dobása ugyanakkor nem volt teljesen zökkenőmentes, több felhasználó hálózati jelproblémákra és elszíneződésre panaszkodott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés