Connect with us

technokrata

Akár 10 gigabit a GTS-től

Kütyük

Akár 10 gigabit a GTS-től

Rugalmasan változtatható sávszélesség, egyszerű kiépítés.

Carrier Ethernet
A szolgáltató három Ethernet alapú szolgáltatással lép piacra: GTS Ethernet Line, GTS Ethernet LAN és GTS Ethernet NNI. Mindhárom szolgáltatás többféle sávszélességgel érhető el 10 Gigabit Ethernet (GigE) sebességig, illetve központi hálózatmenedzsment és -irányítás gondoskodik a megbízhatóságról.

A GTS Central Europe bemutatta Carrier Ethernet platformra épülő új szolgáltatásportfoliójának részleteit. Az új Ethernet platformon alapuló megoldások rugalmas és skálázható menedzselt Layer 2 szolgáltatásokat kínálnak a régióban működő üzleti vállalkozások számára, és alternatívát nyújtanak a hagyományos bérelt vonali (SDH) megoldások kiváltására. A hálózat különlegessége, hogy kiterjed a teljes közép-európai régióra.

Nagy mennyiségű adat-, hang- vagy videocsomagok gyors továbbítására használhatók, legyen szó akár sávszélesség-igényes telefon- vagy videokonferencia megoldásokról is. Mindeközben a sávszélesség rugalmasan változtatható, a szolgáltatást pedig egyszerű kiépíteni (az ügyfelek hálózati infrastruktúráján nem szükséges módosítani) és adminisztrálni. Emellé a GTS garantált szolgáltatási szintet és nonstop hálózatfelügyelet nyújt.

A GTS Ethernet hálózat fejlesztése a múlt év novemberében kezdődött. Az új Ethernet hálózat a GTS már meglévő optikai hálózatára épült, amely öt országot ölel fel a régióban: Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát. A GTS szakemberei az első három hónapban 15 kulcsfontosságú hálózati csomópontot alakítottak ki a legnagyobb európai városokban, amely a hálózat alapját alkotják. A cél, hogy 2010 végére több mint 450 hálózati csomóponton váljon elérhetővé a szolgáltatás azon városokban, ahol a GTS csoport saját optikai hálózatot működtet. A GTS a tervek szerint Ethernet csomópontokat telepít majd Nyugat-Európa nagyobb városaiban, például Frankfurtban és Bécsben annak érdekében, hogy tovább erősítse együttműködését a nemzetközi hozzáférés szolgáltatókkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő