Connect with us

technokrata

A Google borsot törhet az iPhone orra alá

Kütyük

A Google borsot törhet az iPhone orra alá

A Google és a Verizon egy nappal az új, negyedik szériás iPhone boltokba kerülése előtt mutatta be Droid X névre keresztelt készülékét.

Az Egyesült Államokban egész éjjel kígyózó sorok álltak az iPhone 4-et forgalmazó boltok előtt, az új készülékeket előrendeléssel megvásároló Apple-fanatikusok arra vártak, hogy helyi idő szerint reggel 7 órakor megnyíljanak a kapuk, s rátegyék a kezüket az új kütyüre. Az iPhone-őrület továbbra is tombol a tengerentúlon, és Európában is, ám azoknak, akik lemaradtak az előrendelési időszakról legalább keddig kell várniuk arra, hogy az áruházak polcairól levehessék új okostelefonjukat.

Az előrendelési rendszer az AT&T-nél és az Apple-nél is összeomlott, mivel nem tudta feldolgozni a több, mint 600 ezer beérkezett rendelést. Az AT&T által közreadott adatok szerint az előrendelési állomány a négyes szériás készülékek iránt tízszer nagyobb volt, mint az iPhone 3G-nél. A hármas szériából az Apple az első három napon több mint 1 millió darabot értékesített, s a várakozások szerint az iPhone 4 iránti érdeklődés ennél is élénkebb lehet.

A Google és Apple korábban természetes szövetségesnek tűntek, míg a Google nem került szembe a mobilpiacon iPhone-nal debütáló vetélytársával. Az iPhone egyeduralmának megtörését célzó összefogás nyomán született meg a Droid X, a Motorola gyártásában, a Google szoftverével és a Verizon vezetéknélküli technológiájával. A termék július közepén kerül a boltokba, várhatóan 200 dolláros áron, 30 dolláros havi előfizetői díjjal a Verizonnál.

A Droid X nagy előnye lehet versenytársával szemben a nagyobb (4,3 inches) kijelző, és a több alkalmazás futtatására is alkalmas szoftver.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő