Connect with us

technokrata

A Vodafone június közepétől kiállította a Passport Hetijegyet

Kütyük

A Vodafone június közepétől kiállította a Passport Hetijegyet

Külföldi utazás előtt érdemes a telefonálásról is tájékozódni.

A passport hetijegy jellemzői:
• Hazai percdíjakon lehet telefonálni külföldön
• A megrendelést követően hét napon keresztül érvényes
• A szolgáltatás díja 1990 Ft

Egy mindentudó csöppség
Még egy ideig (július 30-ig, illetve a készlet erejéig) lehet hozzájutni a pehelykönnyű, netezésre termett Dell Mini 10 HD netbookok egyikéhez, 19 900 Ft helyett most – csak az Online Shopban – 9900 forintért, fix havidíjú, korlátlan adatforgalmú internettel. Csak a Vodafone Netbook Nonstop tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozat vállalása esetén lehet az előbbi feltételekkel hozzájutni a készülékhez. A netbook súlya alig egy kilogramm, a netezéshez pedig külön eszközre sem lesz szükség, hiszen beépített modemmel rendelkezik. A Dell Mini 10 HD elérhető fekete, fehér és piros színekben.

 

Itt a nyár, amikor egyre többen útra kelnek, sokan külföldön töltik a szabadságukat, ahová természetesen a mobiljukat is magukkal viszik. Ők jó, ha tudják, hogy a roamingszolgáltatás használata során a Vodafone előfizetője alapértelmezett tarifaként a Vodafone World percdíjaival használhatja a mobilját külföldön. Annak érdekében pedig, hogy valamennyi Vodafone-ügyfél pontos tájékoztatásban részesüljön külföldi utazásai során, a társaság tanácsolja, hogy látogassák meg a www.vodafone.hu/roaming honlapot, ahol minden egyes országra lebontva megtalálható a preferált hálózat, az egy percre jutó hívásindítás, illetve az egy percre jutó hívásfogadás díja, valamint a küldött sms-ek díja is.

A Vodafone Passport segítségével pedig hazai percdíjakon lehet hívni az otthoniakat (a kapcsolási díjon felül). A szolgáltatás mind havidíjas, mind feltöltőkártyás ügyfelek számára elérhető. Magyarországra irányuló hívások esetén a Vodafone Passport díja 319 forint (minden megkezdett 10 perc után kiszámlázásra kerül) plusz az ügyfél tarifacsomagjának a Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi percdíja. A Passport ajánlat elérhető az Európai Unió minden országában, Horvátországban, Törökországban és néhány további országban is.

Június 15-étől – visszavonásig – elérhető a Vodafone legújabb roaming ajánlata a Passport Hetijegy. Ennek megrendelésével a Vodafone ügyfelei hazai percdíjakon beszélhetnek külföldön is nyaralásuk során, kapcsolási díj nélkül. A hazai percdíjak addig érvényesek, amíg vagy az indított vagy a fogadott hívásforgalom – adott ügyfél esetében – eléri a 200 percet. A limit eléréséről SMS-ben tájékoztatást küld a távközlési cég, ezután a Vodafone Passport szolgáltatás feltételei érvényesek. A megrendelést követően 7 napon keresztül érvényesek a már említett hazai percdíjak, többek között Európai Unió országaiban, Horvátországban, Törökországban és Svájcban. A szolgáltatás aktiválási díja 1990 forint, mely 7 napra érvényes. Elérhető minden számlás és kártyás előfizető részére. A szolgáltatás kizárólag SMS-ben rendelhető meg a P7 kód elküldésével a 1270-re (külföldről: +3670700 1270) A szolgáltatás egymást követően többször is megrendelhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő