Connect with us

Flash Player mobiltelefonokra

Kütyük

Flash Player mobiltelefonokra

A web igazi varázsa mobiltelefonokon.

Az Adobe bejelentette Flash Playerének 10.1-es, mobilplatformokra készült változatának megjelenését. Az alapoktól áttervezett, nagyobb teljesítményű és mobilspecifikus szolgáltatásokkal kiegészített lejátszó révén a mobilfelhasználók mostantól gazdag alkalmazásokkal és tartalmakkal rendelkező webhelyek millióit tekinthetik meg a böngészőkben. Ilyen alkalmazások és tartalmak például a játékok, az animációk, a gazdag internetes alkalmazások (RIA), az adatbemutató és -megjelenítő alkalmazások, az e-kereskedelemi megoldások, a zenék, a videók és a hanganyagok.

A Flash Player 10.1 már most is az Android Market ingyenes alkalmazásainak egyik listavezetője, a végleges termékkiadás pedig azonnal elérhetővé válik az intelligens telefonokon és táblaszámítógépeken, amint a felhasználók frissíthetnek az Android 2.2 „Froyo” verzióra. A „Froyo” és Flash Player 10.1 szoftvereket támogató készülékek többek között a következők lesznek: Dell Streak, Google Nexus One, HTC Evo, HTC Desire, HTC Incredible, DROID by Motorola, Motorola Milestone és Samsung Galaxy S.

A Flash Player 10.1 alkalmazást a mobilplatformokat fejlesztő partnereknek is kiadták, így az támogatott lesz az Android, a BlackBerry, a webOS, a Windows Phone jövőbeli verzióira épülő, a LiMo, a MeeGo és a Symbian OS alapú készülékeken. Várhatóan a Flash Player 10.1 vezeték nélküli letöltésként, illetve az intelligens telefonokon, a táblaszámítógépeken és más készülékeken pedig előtelepített alkalmazásként lesz elérhető az elkövetkező hónapokban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom