Connect with us

Flash Player mobiltelefonokra

Kütyük

Flash Player mobiltelefonokra

A web igazi varázsa mobiltelefonokon.

Az Adobe bejelentette Flash Playerének 10.1-es, mobilplatformokra készült változatának megjelenését. Az alapoktól áttervezett, nagyobb teljesítményű és mobilspecifikus szolgáltatásokkal kiegészített lejátszó révén a mobilfelhasználók mostantól gazdag alkalmazásokkal és tartalmakkal rendelkező webhelyek millióit tekinthetik meg a böngészőkben. Ilyen alkalmazások és tartalmak például a játékok, az animációk, a gazdag internetes alkalmazások (RIA), az adatbemutató és -megjelenítő alkalmazások, az e-kereskedelemi megoldások, a zenék, a videók és a hanganyagok.

A Flash Player 10.1 már most is az Android Market ingyenes alkalmazásainak egyik listavezetője, a végleges termékkiadás pedig azonnal elérhetővé válik az intelligens telefonokon és táblaszámítógépeken, amint a felhasználók frissíthetnek az Android 2.2 „Froyo” verzióra. A „Froyo” és Flash Player 10.1 szoftvereket támogató készülékek többek között a következők lesznek: Dell Streak, Google Nexus One, HTC Evo, HTC Desire, HTC Incredible, DROID by Motorola, Motorola Milestone és Samsung Galaxy S.

A Flash Player 10.1 alkalmazást a mobilplatformokat fejlesztő partnereknek is kiadták, így az támogatott lesz az Android, a BlackBerry, a webOS, a Windows Phone jövőbeli verzióira épülő, a LiMo, a MeeGo és a Symbian OS alapú készülékeken. Várhatóan a Flash Player 10.1 vezeték nélküli letöltésként, illetve az intelligens telefonokon, a táblaszámítógépeken és más készülékeken pedig előtelepített alkalmazásként lesz elérhető az elkövetkező hónapokban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő