Connect with us

technokrata

Iptv-vel kiváltható a digitális átállás

Kütyük

Iptv-vel kiváltható a digitális átállás

A magyarországi háztartások 53 százalékát érinti a 2011 végén befejeződő digitális átállás.

Az átállás kiváltható az interneten történő televíziózással, a digitális iptv-vel is. A digitális átállás során a média-infrastruktúra analóg műsorszórási technológiáról áll át digitális technológiára, melyhez a háztartásoknak különböző, a digitális adás fogására alkalmas készülékek beszerzésével is igazodniuk kell. Az iptv-szolgáltatással kikerülhető a digitális adás fogására alkalmas készülékek vásárlása. Az EnterNet ingyenesen biztosítja ügyfelei számára az úgynevezett set-top-boxot, melyen keresztül a televízióadás a háztartásba érkezik. Az iptv-hez nem szükséges új televíziókészüléket vásárolni, hiszen a set-top-box a videomagnóéval azonos bemenettel rendelkezik, így az a régi tévéhez is egyszerűen csatlakoztatható. Az iptv további előnyei, hogy az akár HD minőségben megtekinthető adások tetszés szerint megállíthatóak, felvehetőek. A személyre szabott televíziózást a gyerekzár, a nyelvválasztási lehetőség és a televíziókészülékről elérhető online videotéka is biztosítja. Az EnterNet 28 tévécsatornát tartalmazó iptv-szolgáltatása havi 2590 forintért érhető el.

“A digitális átállással a tévénézők magas minőségi szolgáltatást kapnak a jövő év végétől – az ip alapú televíziózással azonban előfizetőink számára a kiváló minőség és kényelmi funkciók már most is elérhetőek” – mondta el Bauer Róbert, az EnterNet igazgatótanácsának elnöke, majd hozzátette: “Célunk, hogy alternatív szolgáltatóként továbbra is az elsők között biztosítsuk ügyfeleink számára a legújabb technológiákat.” A cég állítása szerint az EnterNet az alternatív internetszolgáltatók közül az elsőként indította el digitális televíziós szolgáltatását 2009 májusában.

Continue Reading
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő