Connect with us

technokrata

HTC Wildfire: már Magyarországon

Kütyük

HTC Wildfire: már Magyarországon

Megérkezett az első, exkluzív darab.

HTC-Wildfire.jpg

A HTC Desire kistestvére a boltokba csak júliusban kerül, de a legelső hivatalos Wildfire telefonra bárki licitálhat. Az exkluzív darab a június 21. és 28. között futó Vatera Premieren kerül virtuális kalapács alá, a kikiáltási ár 5000 Ft.

Az érintőkijelzős okostelefonon a felhasználó egy érintéssel megoszthatja legújabb élményeit ismerőseivel a világhálón, legyen szó fényképekről, videókról vagy akár egy Facebook üzenetről, míg az Android 2.1 operációs rendszer számtalan alkalmazás elérését és azok megosztását teszi lehetővé. HTC hívásazonosítója megmutatja a hívó Facebook státuszát, legutóbbi frissítéseit és emlékeztet a születésnapjára is. 5 megapixeles kamerája autofókusz funkcióval rendelkezik; a 118 grammos készülék 480 órás készenléti és 8 órás beszélgetési idővel bír.

A Premier árverésen befolyt összeget minden esetben jótékonysági célra fordítja az aukciós oldal. Most a Magyar Speciális Olimpia Szövetség támogatják a szervezők. A szövetség célja, hogy a 8 éves és annál idősebb értelmi sérült emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújthasson különböző olimpiai sportágakban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd