Connect with us

technokrata

Profi Novell levelezőprogram, ingyen

Kütyük

Profi Novell levelezőprogram, ingyen

Személyes levelezésünk, a családi programok és otthoni feladatok szervezésére is elkel néha egy saját projektmenedzser.

A Novell Magyarország és az Open Horizons bejelentése szerint a Novell GroupWise@Home ingyenesen biztosít professzionális levelezést otthoni körülmények között. Mivel nem igényel szerver oldali telepítést, az ügyfélprogram ezért önálló IMAP/POP3-ügyfélként használható, így Windows operációs rendszerre gyorsan és egyszerűen telepíthető.

Novell GroupWise@Home screenshot.jpgHogyan használható a GroupWise@Home?
Már a Kezdőlapba közvetlenül beépíthetők a Web 2.0-es eszközök, ahol testreszabott kezelőpultokat hozhatunk létre, így könnyebben elérhetők az általunk használni kívánt eszközök és információk. Egyetlen helyen gyűjthetünk össze minden funkciót: e-mailt, határidőnaplókat, feladatokat, kapcsolatokat, weboldalakat, RSS hírfolyamokat, wikiket, blogokat, webes alkalmazásokat és még sok minden mást – így nem kell a rengeteg nyitott ablak között lépkedni.

E-mailezés
Egyszerre több postafiókot is egyetlen központi felületen jelenít meg. A GroupWise@Home a POP és az IMAP protokoll segítségével könnyen tudja kezelni akár a külső e-mail postafiókjainkat is. A webes levelezőrendszerekkel ellentétben könnyebben testre szabhatjuk a postafiókunkat, például könnyebben megtalálhatjuk leveleinket, ha a fontosabbakat különböző színkódokkal jelöljük vagy személyre szabott tárgyat rendelünk hozzájuk.

Novell GroupWise@Home screenshot2.jpgNévjegyek és kontaktok karbantartása
Részletes információkat rögzíthetünk azokról az emberekről, akikkel kapcsolatot tartunk, így kapcsolati listánkat az ismerősök hálózatának kiépítésére szolgáló eszközzé alakíthatjuk át. A listához fényképeket is hozzáadhatunk, és minden felhasználóhoz annyi telefonszámot és e-mail címet vehetünk fel, amennyi csak létezik. Beilleszthetünk továbbá személyes weboldalakat (blogokat, Iwiw, Facebook és LinkedIn) is. A számos további lehetőség mellett számon tarthatjuk barátaink és minden egyes családtagunk névnapját, születésnapját, egyéb eseményeket.

Novell GroupWise@Home screenshot3.jpgFeladatok kezelése
Néhány billentyűleütéssel létrehozhatunk feladatokat: ha például e-mailt kapunk, egyszerűen feladattá alakíthatjuk, ha áthúzzuk valamelyik feladatmappába. Megadhatunk részfeladatokat is, amelyek a projekt megvalósításához szükséges valamennyi lépést mutatják. A befejezettség mértékét százalékosan jelző mező segítségével minden feladat és részfeladat esetén nyomon követhetjük az előrehaladást. Feladataink között úgy tarthatunk rendet, hogy fontossági sorrendbe állítjuk és kategóriákba rendezzük őket. A kategóriákhoz színeket rendelhetünk, így egyetlen pillantással megtalálhatjuk és elérhetjük az adott projektekhez kapcsolódó elemeket. A feladatokat teljesítési határidejük szerint rendezhetjük és meg is szűrhetjük, hogy csak azok jelenjenek meg, amelyek megfelelnek bizonyos ismérveknek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő