Connect with us

Gigaset SL400 – a legkisebb

Kütyük

Gigaset SL400 – a legkisebb

Hangrögzítővel, Bluetooth-szal, 500 cím rögzítésének lehetőségével rendelkezik a legkisebb Gigaset telefonkészülék.

A Gigaset Communications kínálatában lévő termékek vezérhajójának számító Gigaset SL400 a legkisebb és -vékonyabb Gigaset telefonkészülék. Valódi fémből készült háza és billentyűzete egy 1,8 coll, azaz 4,74 cm átmérőjű kijelzőt foglal körbe. Az ECO DECT technológia révén a kihangosítás során is élvezhető hangminőséget kap a felhasználó. A készülék támogatja a polifónikus csengőhangokat, az ötfokozatú hangerő-szabályozást és négy különböző profil beállításának lehetőségét kínálja.

A Gigaset SL400 maximum 500 címjegyzék beviteléhez biztosít elegendő tárhelyet – minden egyes kapcsolathoz három telefonszám, e-mail cím és születésnap dátuma rendelhető, valamint egy speciális csengőhang és kép is. A beépített naptár pedig gondoskodik arról, hogy egyetlen fontos határidőről sem feledkezzen meg a Gigaset SL400 tulajdonosa. Rezgőfunkcióval és természetesen SMS-szolgáltatással is ellátták a készüléket.

Gigaset_SL400_living_room_engl_2_horizontal.jpg

A telefonkészülék számítógéppel való összekötéséhez a kábel nélküli lehetőséget biztosító Bluetooth és a kábeles változathoz pedig a Mini-USB áll rendelekzésre. A díjmentesen letölthető QuickSync segítségével, amely mind a Windows mind pedig a Mac rendszerekkel összehangolható, villámgyorsan és egyszerűen szinkronizálhatók a kapcsolatok adatai, valamint képek és hanganyagok másolására is lehetőség van. A telefon kijelzőjén a készenléti állapotban vagy egy analóg óra, vagy pedig egy képernyővédő kép látható, az utóbbi kiválasztható az előre megadott vagy az egyénileg feltöltött képek közül. A diavetítés lehetőségével egy kép se válik unalmassá.

A környezetvédelem területén lévő legnagyobb elvárásoknak is megfelel az ECO DECT technológiával felszerelt energiatakarékos telefonkészülék. Készenléti állapotban a készülék sugárzásmentessége az “ECO Modus Plus”-nak köszönhető. Az “ECO Modus” aktiválásával a telefonálás közben akár 80%-kal is redukálható a sugárzás. Az energiatakarékossági koncepció magába foglalja a gazdaságos elven működő hálózati elemeket és a Lítium-ion akkumulátor effektív energiafelhasználását is. Ezáltal akár 14 órányi beszélgetési időt és akár 230 órányi készenléti időt biztosít a legkisebb Gigaset telefonkészülék.

Mivel a töltéshez szükséges töltőaljzat és a bázisállomás nem alkot egy fizikai egységet, a Gigaset SL400 szabadon elhelyezhető. Emellett hat kézibeszélőre is kiegészíthető, illetve akár 45 percnyi hanganyag felvételére is képes. Beépített üzenetrögzítője kézibeszélőről is működtethető.

A Gigaset SL400 modell 150 euróba, a beépített üzenetrögzítővel felszerelt Gigaset SL400A pedig 170 euróba kerül. További kézibeszélők darabonként 150 euróért érhetők el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom