Connect with us

technokrata

Gigaset SL400 – a legkisebb

Kütyük

Gigaset SL400 – a legkisebb

Hangrögzítővel, Bluetooth-szal, 500 cím rögzítésének lehetőségével rendelkezik a legkisebb Gigaset telefonkészülék.

A Gigaset Communications kínálatában lévő termékek vezérhajójának számító Gigaset SL400 a legkisebb és -vékonyabb Gigaset telefonkészülék. Valódi fémből készült háza és billentyűzete egy 1,8 coll, azaz 4,74 cm átmérőjű kijelzőt foglal körbe. Az ECO DECT technológia révén a kihangosítás során is élvezhető hangminőséget kap a felhasználó. A készülék támogatja a polifónikus csengőhangokat, az ötfokozatú hangerő-szabályozást és négy különböző profil beállításának lehetőségét kínálja.

A Gigaset SL400 maximum 500 címjegyzék beviteléhez biztosít elegendő tárhelyet – minden egyes kapcsolathoz három telefonszám, e-mail cím és születésnap dátuma rendelhető, valamint egy speciális csengőhang és kép is. A beépített naptár pedig gondoskodik arról, hogy egyetlen fontos határidőről sem feledkezzen meg a Gigaset SL400 tulajdonosa. Rezgőfunkcióval és természetesen SMS-szolgáltatással is ellátták a készüléket.

Gigaset_SL400_living_room_engl_2_horizontal.jpg

A telefonkészülék számítógéppel való összekötéséhez a kábel nélküli lehetőséget biztosító Bluetooth és a kábeles változathoz pedig a Mini-USB áll rendelekzésre. A díjmentesen letölthető QuickSync segítségével, amely mind a Windows mind pedig a Mac rendszerekkel összehangolható, villámgyorsan és egyszerűen szinkronizálhatók a kapcsolatok adatai, valamint képek és hanganyagok másolására is lehetőség van. A telefon kijelzőjén a készenléti állapotban vagy egy analóg óra, vagy pedig egy képernyővédő kép látható, az utóbbi kiválasztható az előre megadott vagy az egyénileg feltöltött képek közül. A diavetítés lehetőségével egy kép se válik unalmassá.

A környezetvédelem területén lévő legnagyobb elvárásoknak is megfelel az ECO DECT technológiával felszerelt energiatakarékos telefonkészülék. Készenléti állapotban a készülék sugárzásmentessége az “ECO Modus Plus”-nak köszönhető. Az “ECO Modus” aktiválásával a telefonálás közben akár 80%-kal is redukálható a sugárzás. Az energiatakarékossági koncepció magába foglalja a gazdaságos elven működő hálózati elemeket és a Lítium-ion akkumulátor effektív energiafelhasználását is. Ezáltal akár 14 órányi beszélgetési időt és akár 230 órányi készenléti időt biztosít a legkisebb Gigaset telefonkészülék.

Mivel a töltéshez szükséges töltőaljzat és a bázisállomás nem alkot egy fizikai egységet, a Gigaset SL400 szabadon elhelyezhető. Emellett hat kézibeszélőre is kiegészíthető, illetve akár 45 percnyi hanganyag felvételére is képes. Beépített üzenetrögzítője kézibeszélőről is működtethető.

A Gigaset SL400 modell 150 euróba, a beépített üzenetrögzítővel felszerelt Gigaset SL400A pedig 170 euróba kerül. További kézibeszélők darabonként 150 euróért érhetők el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő