Connect with us

technokrata

Samsung Galaxy S 16GB

Kütyük

Samsung Galaxy S 16GB

Már előrendelhető a dél-koreai gyártó csúcskategóriás mobiltelefonja.

A Vodafone európai részlege előrendelhetővé tette a Samsung 16 GB-nyi háttértárral rendelkező, Android 2.1-es operációs rendszert futtató okostelefonját. 35 fontos havidíjért, két évig tartó hűségnyilatkozattal kínálja a kommunikációs cég brit részlege a készüléket, melyhez a szigetországban 900 percnyi havi beszélgetési idő, korlátlan SMS-küldés és -fogadás illetve havi 1 GB-nyi adatforgalom is tartozik.

Samsung-Galaxy-S.jpg

Mit érdemes tudni a Google OS-ére alapuló, Vodafone-exkluzív készülékről? Nem is az 1 GHz-es ARM SoC processzor és az 5 megapixeles felbontású kamera az igazán érdekes, hanem a 4 colos AMOLED kijelző. Illetve a rajta keresztül biztosított mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) – a képfeldolgozó motort a Samsung LCD tévéi esetében is alkalmazza.


 

A beépített 16 GB-os kapacitás egészen 48 GB-ig bővíthető, mivel a Galaxy S akár 32 GB-os SD kártyákat is magába tud fogadni. Erre a helyre szükség is van, hiszen a telefon HD felbontású mozgókép rögzítésére lett felkészítve. Emellett természetesen 3G-képes, GPS-szel és Wi-Fi-jal szerelt masináról van szó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp